Hocam kkyk yurdunda kalıyorum dolaba nasıl bir kilit önerirsin. Ben şuan iki gözlü dolabımın tutma yerlerimden zincir geçirip asma kilit astım ama başka nasıl bir yöntem olabilir acaba. Dolabın içinde bilgisayarım fotoğraf makinam vs. Kilitli.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merhabalar. Anladığım kadarıyla metal soyunma dolabı diye tabir edilen çift gözlü bir dolaba sahipsiniz. Zincir ile kilit kullanmak kapaklarda boşluk yapacağı için eşya güvenliğini düşürecektir. zincir kullanmak yerine iki dolabın kapağını birden (kilit yerleri yan yana ise) tutacak uzun kanca diye tabir edilen bir asma kilit kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer iki dolabın kilit yerleri birbirine çok yakın ise yassı asma kilit diye tabir ettiğimiz asma kilidi kullanmanızı tavsiye ederim. yassı olması kilit çıkıntısına tam oturmasını sağlayacağı için boşluk oluşturmayacak ve çelik olması kırılma konusunda güvenlik sağlayacaktır. Ayrıca bu kilitlerde kolay kolay başka bir anahtar ile bu kilit açılamaz.
Yassı Asma Kilit Resmi :
https://www.google.com.tr/search?q=y...41%3B460%3B460
Ek olarak ; Alarmlı asma kilitte tercihleriniz arasında olabilir. En azından birisi kurcaladığı zaman çaldığı alarm sayesinde uyarıcı etkisi olur.