Ne oluyor arkadaslar konu nerelere gelmiş ?
ben hesap başı 5 TL veriyorum. yapacagı şey adwords hesabı acacak kendı kredı kartı ile 25 TL girip hesap acacak. hesap bası 5 TL olacak. gunde 10 hesap acsın 50 TL para kazansın.
50 TL az bulanlar zaten mesaj atmasın.

ayrıca ben kimseden özel bir optimizasyon istemedim. hesabı actıktan sonra 3 5 farklı kelıme eklemiştir ve bunun yararı olduysa 10 TLden alırım diyorum.

ben cıkıp kımseye hesap ac ziyaretci gönder 5 TL al demıyorum. yıllardır bu işin içindeyim piyasayı az cok biliyorum. hiç birşey yapmadıgı halde yaptıgı işi bütmeye bayılan insan çoktur burda.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:56:54 -->-> Daha önceki mesaj 19:51:41 --

avokado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlarla dalga geçmeyin!

Kredi kartını Google hizmetleri için bloke etmeyi 5 TL karşılığında riske alanlara bir şey demiyorum. Kendi bilecekleri iştir.

Ciddi optimizasyon ve dönüşüm için +5 TL daha önermişsiniz.

Allah aşkına düşün şu insanların yakasından. Bu paraya hizmet falan olmaz kendinizi kandırmayın. Yüzlerce döküman okuyan, ingilizce makale çevirisi yapıp farklı kaynaklardan beslenen, onlarca video izleyen bir arkadaş gelip siz evden eve nakliyat yapın, 3-5 halı fazla yıkayın diye 5 liraya hizmet mi verecek?

Şu mesajınızı görüp dönüş yapan olursa anlayın ki sizi kandırmaya çalışıyordur.
arkdasım bana gel 5 TL'e hesap ac mı dedim ? düşünceni kendıne saklamak çok mu zor ? konuya girersin, fiyat düşük gelir bu iş bana göre değil dersin cıkarsın. bunu yapmak bu kadar zor olamaz bence? sen yinede bi dene.