Yarın başlat o halde, hangi bilgiler gerekiyor ise sabit telefon, gsm numarası ve diğer bütün iletişim bilgilerini benden talep ettiğin sürece iletirim anında sorun değil. Yanlız lafının arkasında ol mutlaka benimle alakalı işlem yap rica ediyorum arkadaşım senden
Istanbul şişlide halaskargazi caddesi üzerinde ajans sahibiyim ve bu işi yıllardır yapıyorum. Ne demek istersen o zaman gelebilirsin; numaram'da imza alanında mevcut dilediğin zaman arayabilirsin.
Kimin ne olduğu belli, laf kalabalıgı yapmaya gerek bile yok. Bir cümle daha yazacak olursan benim konuma bilgilerini bulur ben seninle ugraşmasını çok iyi bilirim. Ben bu kadar diyorum eğer'ki kendine çok güveniyorsun madem'ki belirt kim oldugunu ve nerede oldugunu burada yazdıklarını yüz yüze buluşalım'da yüzüme söyle. Ben söylerim bu kadar açık ve net söylüyorum nereden anlıyorsan oradan anla.
Bana adam gibi iş yapıyormuş havasına girerek, konu içerisine girerek savcılık yapma. Önce git sen olumsuz ticaretlerini temizle hakkında *********** ve sahtekar diyen insanların mağduriyetlerini gider ondan sonra beyefendi sıfatıyla karşıma gelirsin saygıyı benden fazlası ile alırsın aslanlar gibi hemde tereddüt bile olmaz.