Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proje güzel tebrikler. son zamanlarda bir çok büyük yer bitcoin kabul etmeye başladı. belki şimdi kullanıcısı ve talebi çok olmayacaktır ama bitcoinide ilerde sisteme dahil etmenizi öneririm.
Geri bildirim ve iyi temennileriniz için çok teşekkürler. Çeşitli ödeme sistemlerinin entegrasyonu için çalışmalarımıza devam ediyoruz, Bitcoin de bunların arasında en kısa sürede adım adım bu entegrasyonları yayına alacağız.

Penguenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 5 aydır kullanıyorum güzel bir proje
Teşekkürler, sistemin gelip geçici değil de uzun soluklu kullanılması ve her geçen oluşturmuş oldukları hesap numalarını sitelerine ekleyen kullanıcıları gördükçe yaptığımız tüm çalışmaların karşılığını almış oluyoruz.

OsGaKa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proje güzel ve gayet kullanışlı

konu dışı :

köpüğün yanındaki açıklamaya bayıldım
Köpük aralıksız çalışmalarına devam ediyor, şu an koridordaki halının altında olduğunu düşündüğü ganimetlere ulaşmaya çalışmakla meşgül..

Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanmaya başladım, Türkiye'de böyle projeler görmek sevindirici. Umarım gelişim halinde daha iyi yerlere gelirsiniz. Kolay gelsin.
Temennileriniz için çok teşekkürler. Projenin daha iyi yerlere gelmesi sizin de desteklerinizle mümkün. Hizmetimiz tamamen ücretsiz olduğundan tanıtım için çok büyük reklam bütçeleri ayıramıyoruz, bu yüzden çevrenizle yapmış olduğunuz her paylaşım bizim için çok kıymetli..