pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gençliğimi yedi o metin2 denilen oyun MMROG oyunlar=Vakit Kaybı başka hiç bir şey değil ne yazık ki.

Benim hikayem;

Küçüklükten beri elektronik-teknolojik ürünlere ilgim varmış(lanet olsun öyle ilgiye diyorum).Benim yaşıtlarım sokaklarda top oynarken ben hep internet kafeye giderdim.Sonrasında peder 3.sınıfta bilgisayar aldı.O zamanlar bilgisayarla baya içli dışlı oldum ama çoğunluğu oyundu.2-3 sene internetsiz bilgisayar kullandım.Tabi bu süreler içerisinde sürekli bilgisayar arızalanırdı sürekli internet kafeye götürüp tamir ettirirdik sonrasında ben yavaş yavaş bu duruma kıl olmaya başlayınca biraz kurcalayarak internet kafecilerin yaptıklarının oldukça basit bir şey olduğunu anladım (Çocuk aklı işte)

Sonrasında 5.sınıfta internet geldi.Ergenlik dönemiyle beraber zaten asosyaldim iyice asosyalliğe vurdum.(Aslında arkadaşlar sık sık dışarı çağırıyordu ortaokulda ama ben ilkokulda hiç top-basketbol oynamadığımdan oynamasını bilmiyordum) Beceremiyordum bu yüzden boşuna niye gideceğim diyordum.

Ortaokulda vaktimi baya gereksiz heba ettim.O zaman derslere ilgi hiç vermemiştim pişmanlığını şimdi çekiyorum valla.O zamanlar isteyerek boş geçirdiğim vakitler yüzünden şimdi zorla vakitlerimi boş geçiriyorum denilebilir

SBS puanı yetmedi anadolu teknik'e yazıldık.Lise 2'de programlama ile tanıştım.Şuanda doğru dürüst bir yol alabilmiş değilim bakalım bir ileri gidiyorum 3 geri geliyorum.

Moral,motivasyon çalışma falan bırakmıyor.İlkokul 1-2'den beri sevgilim olmadığı için olabilir Ortaokulda ben kızlara ilgili değildim ayrıyetten benim arkadaşlarımda benim gibi kız işlerinden anlamayanlardandı.Şimdi ise ben istiyorum ortam yok.

Ama şunu farkettim.Türkiye'de en önemli silah para.Normalde en önemli silah bilgidir ama türkiyede tam tersi.Şimdi ilk hedefim para kazanmak.Sonrasında ise bilgi
MMO oyunları benim hayatımı değiştirdi zaten bilgisayar ve elektronik aletlere ilgim var Ben o kadar asosyal değildim basketbol takımına yazıldım takıma kadar yükseldim ama lanet olası bronşit ve alerjik hastalığım bronşit astım hastalığı bu arada yani bronşit dememim sebebi çok ağır değil. Sonra bağımlı oldum birz bilgisayara zayıf biriydim ayrıca bu yüzden pek sporda ilerleyemedim yoksa sporu çok severim. Liseye doğru birden boy aldım ama kaslı olmadım yani spor işi yattı şuan bilgisayarda gelişiyorum. Durumumdan gayet memnunum. Sevgili olayına gelecek olursak benimde 8.sınıfın sonunda olmuştu o da kısa sürdü kıza pek kanım ısınmadı bir arkadaş ayarlamıştı