arthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar internet üzerinden devamlı geliştirdiğim fakat bu zamana kadar verim sağlayamadığım bir projem vardı. Dün bana bir firmadan telefon geldi ve bu tür küçük ölçekli projeleri takip ettiklerini ve benimle yüzyüze görüşmek istediklerini söyledi. Bugün görüşmeye gittim, adamlar bildiğiniz profesyonel bir firma, genel merkezleri oldukça merkezi bir yerde.

Neyse firmanın genel müdürüyle bizzat görüştüm. Projemi çok beğendiklerini, geliştirip kendi bünyeleri altında çalıştırmak istedikleri ve benden fikri mülkiyet haklarıyla beraber projemi satın almak istediklerini söylediler. Teklif olarak düşündüğümün çok üstünde bir rakam önerdiler. Projeden hiç kazanç sağlayamadım ama devamlı geliştirdim, nereden bulduklarını da bilmiyorum ama teklif ettikleri rakam projeye göre gerçekten çok iyi bir fiyat. Beni tokatlamaya çalışıyorlar desem, firma gerçekten köklü ve medyatik bir şirket. Bunu yapıp itibarlarını zedeleyeceklerini hiç sanmıyorum. Öte yandan bu teklifi kabul edersem gelecek eğitim hayatımı ve yaşamımın bir kısmını garanti altına alacağım. Sizce ne yapmalıyım?

"Öte yandan bu teklifi kabul edersem gelecek eğitim hayatımı ve yaşamımın bir kısmını garanti altına alacağım."

Ver Gitsin.