Durum : Çekiliş tamamlandı. SONUÇLAR Katılan ve sevincimi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.
Forumda neredeyse 5. yılımı doldurmak üzereyim,reel hayatın dışında bu forumda büyüdüm sayılır , bunun yanında uzun süredir hayalini kurduğum yurtdışında eğitim görme fırsatına da şu sıralarhayli yaklaşmış sayılırım, baya heyecanlıyım bunu sizle paylaşmaya ve bir çekiliş yapmaya karar verdim

Kısaca özetlemek gerekirse ; erasmusa başvurdum ve ingilizce sınavına da girdim 16 gün sonra tercihlerimize göre sonuçlar açıklanacak. 3 tercih yaptım.

İlk tercihim gelirse ; 3 kişiye,
İkinci tercihim gelirse ; 2 kişiye,
Üçüncü tercihim gelirse ; 1 kişiye

1'er yıllık silver üyelik veya IHS'den birer adet domain kaydı.(.com , .net, .org)

Kesin gideceğim gözü ile bakıyorum ancak olurda aksilik olur kazanamazsam hayırlısı olsun diyip, katılan arkadaşlar bir hiç uğruna beklememiş olmasınlar diye yine 1 kişiye yukarıdaki hediyelerden birinden vereceğim.

Haksızlık veya yanlış anlaşılma olmasına karşın kısaca kurallar;
-Maksimum 50 kişi katılabilir ve konu açıldıktan sonra ilk yazan katılımcı 1'den 50'ye kadar olan boş numaralardan birini seçme hakkına sahiptir
-Arkadaş listemdekiler çekilişe katılmayacak,
-Hediye devredilemez, kişi vazgeçerse yeni bir talihli belirlenir.
-Sonuçlar benim de başvuru sonucumu öğrendikten 1 gün sonra akşam açıklanacak.Olası bir aksiliğe karşı yine de son tarih belirlemekte fayda var ucu açık kalmasın : 30 Mart 2014
-Çekiliş random.org üzerinden teamviewer konferans bağlantısı ile yapılacak. Sonucumu öğrendiğim gün buraya çekiliş tarih-saatini yazıp , çekiliş saatinden yarım saat önce konferans kodunu paylaşacağım.

Ek : Hangi tercihimin geldiğini de çekiliş günü başvuru formu ve sonucu teamviewer aracılığı ile göstereceğim.

Altı üstü 3 üyelik için baya kural yazmış oldum ama daha önceki çekilişlerde gördüğüm olası kargaşaya karşı kendimce tedbir aldım. Gönül isterki plat üyelikler gold üyelikler dağıtayım ama öğrencilik bu malum

Sağlıcakla kalın.

1.OrlUysl
2.OzanErsin
3.Yirmi9
4.LcN_x
5.Lock_53
6.egktr
7.Metehaan
8.karen
9.Litigant
10.Linux
11.Seg