psygangnam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eklenti kurarken guvenilir yerlerden (vbulletin.org) indirin.

Mobilden gonderildi.
Site null olduğu için vbulletin.org tan indiremem. Ama yinede güvendiğim yerlerden indirdim eklentileri. Sorunun eklenti kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

XenCPU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirtilen adres genelde eklentilerin kullandığı adrestir.
Öncelikle eklentileri deaktif edip denemelisiniz.
Tam Site URL'si gönderirseniz kontrol edebilirim.
Eklentileri deaktif edip tekrar deniyorum sonucu burada paylaşırım.

SONUÇ:

Eklentileri deaktif ettim ve sorun çıkmıyor. Açıkçası deaktifliği kaldırdıktan sonra yine çıkmıyor. Bazen böyle uyarı veriyor bazende vermiyor. Sebebini anlayamadım.

Güncelleme:
http://evuln.com/tools/malware-scanner/ sitesinden tarama yaptığımda şöyle bir sonuç buldum. Ayrıca aynı sorunu vbulletin.org ta da yaşayanlar olduğunu fark ettim.

/clientscript/vbulletin_md5.js?v=387
200 OK
Content-Length: 5464
Content-Type: application/javascript

var hexcase=0;var b64pad="";var chrsz=8;function hex_md5(A){return binl2hex(core_md5(str2binl(A),A.length*chrsz))}fun ction b64_md5(A){return binl2b64(core_md5(str2binl(A),A.length*chrsz))}fun ction str_md5(A){return binl2str(core_md5(str2binl(A),A.length*chrsz))}fun ction hex_hmac_md5(A,B){return binl2hex(core_hmac_md5(A,B))}function b64_hmac_md5(A,B){return binl2b64(core_hmac_md5(A,B))}function str_hmac_md5(A,B){return binl2str(core_hmac_md5(A,B))}function core_md5(K,F){K[F>>5]|=128<<
... 4758 bytes are skipped ...
".charAt(E%10)+B;E=E/10}if(B==""){B="0"}B="#"+B;B="&"+B;B=B+";";A+=B}el se{A+=D.charAt(C)}}return A}function trim(A){while(A.substring(0,1)==" "){A=A.substring(1,A.length)}while(A.substring(A.l ength-1,A.length)==" "){A=A.substring(0,A.length-1)}return A}function md5hash(B,A,E,C){if(navigator.userAgent.indexOf("M ozilla/")==0&&parseInt(navigator.appVersion)>=4){var D=hex_md5(str_to_ent(trim(B.value)));A.value=D;if( E){D=hex_md5(trim(B.value));E.value=D}if(!C){B.val ue=""}}return true};

Düzeltme:

Sitenin eski dosyaları 3.8.5 miş ve lisanslı dosyalarmış. Benim yüklediğim yeni sürüm 3.8.7 ise lisanssız sürüm. Yani kısacası lisanslı dosyalar varken de aynı bu hata alınıyordu.