muttley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Analytics'ten bakarak çok hit alan etiket sayfalarını belirleyip engellememekte fayda var. Ayrıca ben olsam etiket girmeye devam ederdim, ziyaretçiyi sitede dolaştırmak için önemli bir etken. Sektör, hitap edilen kesim de önemli tabii.
Teşekkürler.. Site daha çok yeni. Google'dan hit gelmiyor zaten. Bir Facebook sayfam var. Orda link paylaşınca siteye geliyor ziyaretçiler.

profree adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
etiketleri noindex yaptıktan sonra google aramalarından silindiğine emin ol. ondan sonra etiketleri silip tekrardan oluştur ve noindex'i kaldır.

etiketlerden hit alıyormuydun? (çok almıyorsundur ) etiketlerden aldığın hitler gider tabiiki.
Dediğim gibi sitenin Google'dan gelen hiti yok şu an. Belki 1 belki 2. Teşekkürler.

canatasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etiketleri silmeniz durumunda o etiketlerin URL'lerinden 404 hatası alırsınız ki bu durum Google istatistiklerinize zarar vermez. Matt Cutts'ın bir videosunda bu durum açıkça belirtilmişti.

Zaten "samsung" anahtar kelimesinde ilk sayfalarda çıkma ihtimaliniz çok düşüktür; belirttiğiniz diğer kelimelerde de öyle. Şu halde o etiketlerden hit çekebiliyorsanız helal olsun Ama bence değiştirmenizde sakınca yok. Bir süre 404 hatası alırsınız, eski etiketlerden gelecek hitten bir süre mahrum kalırsınız ama etiketler güncellediğiniz halleriyle ilk sayfalarda daha yüksek görünme potansiyeline sahip olurlar ve daha doğru, daha isabetli hitler almaya başlarsınız.
O Samsung konusunu örnek vermiştim Yani etiketleri silince oluşacak 404 sayfalarının bana pek bi zararı olmayacak. Teşekkürler..

Makalevar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
soruyla alakası yok ama o etiketleri giren bence kişi değil. sitenize konular botla eklenmiş.
Yok bot değil Bir bayan editör var. Devamlı görüştüğüm biri. Bu işlere biraz yabancı. Bot falan bilmez, zaten bilsede ben farkederim botla eklenen konuları Teşekkürler..

Bu arada R10+ veriyorum görüş bildiren tüm arkadaşlara. Verdiğimide yazıyorum ki nerden geldi diye şaşırmayın diye