Şimdi buraya konu açıyorsunuz bilgi istiyorsunuz ben cevaplıyorum diyorsunuz ki konudan uzaksınız alakasız şeyler söylüyorsunuz.
Şimdi ben
TF de Authorum konuya ne kadar yakınım tahmin edebildiniz mi ?
Yazarlara şöyle bir imkan tanılıyor.
Eğer kişi izinsiz olarak temayı kullanmış ise ve siz o kişinin envato profilini biliyorsanız hemen kapatılıyor, içerisinde balance yani bir para var ise onuda yakıyorlar.
Envatodan bir dosya alırken size özel purchase code üretilir.
Bu numaraya :
Download panelinizde
- Main File(s)
- License certificate & purchase code
License certificate & purchase code linkine tıkladığınızda :
Item Purchase Code: xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx
Purchase Date: 2012-12-24 23:27:44 UTC
Satın alma kodunuz ve aldığınız tarih yazan bir .txt iner.
Bu dosya kişiye özel ve anlık üretilir. Kişi size aldınız mı bana kanıt gösterin dediğinde bu dosyayı gösterebilirsiniz kanıt niteliğindedir.
Bu forumda bilgi almak istiyorsanız yardımcı olanlara sert çıkışlar yapmayın.Bir bilgim var ve bu konuda tecrübeli olduğumu düşünüyorum size bilgi aktarıyorum beni konuya dahi katmıyorsunuz ben o konunun içindeyim zaten.
+ Ne olursa olsun Themeforest'dan aldığınız temayı regular license ile sadece " kendi sitenizde " kullanabilirsiniz.
Extended License'de şudur : Kendi işlerinizde kullanabilirsiniz.
Hiçbir zaman dağıtamaz, ücretsiz paylaşamazsınız. Yıllardır bu yapılıyor önüne geçilemedi ama adam 1 temaya 1.5 ay uğraşıyor sen onu illegal olarak dağıtıyorsun yemin ederim cehennemde cayır cayır yanarsın yani bu gerçekten benim için vahşet denilebilecek bir durumdur.
Neyse yinede önemli değil kişi dava açar ise " dilim çok yandı denemeden kullanmam " gibi gereksiz ve anlamsız bir cümle sakın kurmayın işte o zaman o dili gerçekten yakabilirler beyfendi.
İyi akşamlar dilerim.
Merak ettiğim bilgiyi verdiniz teşekkür ederim fakat; benim size anlatamadığım mevzu şu:
Siteme gelip her konu altında bana küfür eden insanlar siteyi %90 ihtimalle eşine dostuna birine yaptırmış ya da temanın satışta olduğundan haberi yok.
Sinirlendiğim nokta da bu.Kendini web tasarımıcı zannedip öğeyi denetle hastası kişiler gibi kopyaladığımı zannediyorlar.
Kimsenin hakkını yemek gibi bir düşüncem yok.W.arez temayı ilk localhostta site böyle olacak diye videoya çekecektim sonra direk canlısını koymayı düşündüm; ki w.arez tema toplasan 5 saat durmamıştır.
Benim endişelendiğim nokta ve sormak istediğim ama bir türlü frekansı tutturamadığımız

nokta:
Herkes ben değil.Alır w.arezi olduğu gibi hiç satın alma niyeti olmadan kullanır.Şimdi ben satın aldım ve güvencesinin olmasını isterim.Daha önceki temalarda bir şekilde denk gelmiştim; bunda görememek ve derdimi anlatana kadar güme gitmekten endişelendim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:14:58 -->-> Daha önceki mesaj 23:10:35 --
sikayet bisey degilde, Allah huzurunda siz nasil forumunuzdan para kazaniyorsaniz tema satisi yapan kisiden temayi alarak hakkini vermis oluyorsunuz. yeterlidir sanirim?
Yani bi reklam firmasi sizin sitenize hack reklam yerlestirsin, dur bakayim iyi kazanc elde ediyormuyuz edersek iletisime gecip legal reklam veririz diye dusunse, sen o 1 haftanin parasini istemeyi birak bilisim suclarina sikayet eder misin etmez misin? O Zaman onlar da desin ki, ee sikayet etseler nolcak, simdi iletisime gecip anlasma yaptik, kodlarda bisey degismedi"
size mantikli geliyor mu bu? siz nasil hissedersiniz? Ben hissediyorum ki, gayet iyi anladiniz. yani olay sikayetten ziyade, bazi elle tutulmayan boyutlari var. simdi dersiniz ki "lisansim var" bitti.
Güzel kardeşim çok farklı noktalardan bahsediyoruz
Diyorum ki adam sitesini ona özel kodlandı sanıyor.Buradaki sorunu benim birkaç saatliğine w.arez kullanmama çektiniz.Ne iğrenç bir günahkarmışım ya.Hemen yaktınız cehenneme attınız; hack-link eklediniz
Ben temayı ilk satışa sunulduğunda alacaktım, görmek istedim sadece.Ne biçim suç işlemişim arkadaş.