Şimdi beyfendi hiçbir temayı özellikle ücretli satıldığını bildiğiniz temayı " dur ben şunun ware zini bir bulayım deneyim hoşuma giderse alırım " diyemezsiniz.
Size bu imkanı kimse tanımıyor kendi kendinize aldığınız bir karardır. İllegaldir dilediğiniz yerden indirmiş olun farketmez.
Yapımcıdan dosyaları satın aldığınız vakit o yapımcıyı ödüllendirmiş olursunuz o temaya daha fazla ilgi gösterir ve geliştirir buda sizi yükselten bir değerdir.
Eğer temanın onlara ait olduğunu gösteren bir döküman var ise ,
Eğer bu temayı yapan yapımcı devlete bu tema için vergi veriyor ve fatura vb. şeyler kesiyor ise ( gider makbuzu dahil ) sizi her türlü şikayet edebilir her türlüde davayı kazanabilir çünkü ücreti ile satılan bir veriyi izinsiz kullanıyorsunuz.
Evet o masraf benden çıkacaksa ve ciddi bir ziyaretçi kitlesi varsa denemek mecburiyetindeyim.Ayrıca ben hiçbir zaman satın almayacağım demedim.Önce o kadar çok dilim yandı ki uyduruk temalar yüzünden mecbur bu şekilde test ediyorum.
Ayrıca konudan çok uzak cevap veriyorsunuz.Dedim ki ben zaten böyle saçma sapan bizim temamızı nasıl çalarsın diye (temayı aynı şekilde satın alan yerden) yanıtlar gelince hemen girdim aldım.
Sorun neyi nasıl kanıt göstereceğim.Temada ne bi lisans dosyası var ne key kodu.
En basit yönden dc yahut artık hizmet aldığınız kimse onunla iletişime geçip sizi uyarmasını, aksi halde hesabınızı kapatmasını isteyebilir ki avrupa da çoğu dc ihtar bile etmeden çekiyor fişi.
Şuan ware.z kullanmıyorum ki.Sorun şu w.arez indirdiğim ile satın aldığım arasında tek nokta farklı değil.
Nasıl kanıtlayacağım? Themeforest hesabımı gösterip buradan mı satın aldım diyeceğim?