Sayın r10 yetkilileri ve çok değerli üyeleri.

02-03-2014 tarihinde firmamıza haksız yere başlatılan karalama çalışması sonucu firmamız personelleri ve ben profesyonel bir yaklaşım sergileyemedik. Firmamızın haksız yere almış olduğu bu şikayet konusu tüm çalışan arkadaşlarım ve benim de çok sinirimi bozdu. Yapılan haksız karalamayı sakin düşünerek anında çürütebilecekken sakinliğimizi koruyamadığımız için müşterimizin oynuna gelip bizi istediği konuma sürüklemesine sebep olduk.

Firmamız 2010 yılından beri aktif olarak hizmet vermekte. Resmi olarak Firma ünvanına sahip ve yasal olarak T.C yasalarınca belirtildiği şekilde vergisini ödeyen ciddi bir kurumdur.

Destek taleplerini dikkatlice incelediğinizde her dakika bir şeyler yazan bir müşteriden bahsediyoruz. Müşterimizin istekleri normal değil isteklerine cevap veremiyoruz ve iptalini yapıyoruz bundan doğal bir şey yok. Yedeklerini çekmesi için zaman tanıyoruz ve yedeklerini çektikten hemen sonra şikayet konusunu açıyor. Firmamızın müşteriye tavrı sert çünkü daha önceki destek taleplerinde bize çok farklı yazılar da yazmıştı..

Buyrun..

Bu kişi nitelikli dolandırıcıymış bunu bana gece saat 3 de arayıp bir arkadaş söyledi ve sağolsun yardımcı oldu bize bize anlattığı şeyler aynen yaşandığı için kendisine log bilgisini ilettim ve bizi şikayet eden üyenin

Mesut Bağdaş bizde

Mesut kırın kendisi olduğunu açıklamıştır Mesut Bağdaşın üyeliği şu tarihte alınmıştır ve aynı ip adresi ile Mesut KIR hesabına giriş yapmıştır.

Kişi hakkında ban almasına neden olan açılan şikayet konusu

https://www.facebook.com/l.php?u=htt...ml&h=JAQEaAVl9

Firmamız hakkında doğru olmayan konuşmalar yapılmış hizmet almadığı halde bize bir karalama yapmış kişi hakkında da eğer forumda böyle bir eyleme izin verilmiyorsa gerekli işlemin yapılmasını istiyorum.

https://www.r10.net/1068722363-post10.html

Müşterinin birinci iftirası Fatura için KDV kesip fatura göndermediğimiz şeklinde idi kendisine anında faturalarının kopyalarının resimlerini gönderdik dilerse postalayabileceğimizi söyledik. Gösterdik ve bunu koz olarak kullanamadı.

İkinci durum yedeklerimi alamadım: Yedeklerini şikayeti açmadan saatlerce önce aldı ve yedeğini aldığı halde sunucu kullanımına devam etti. Aldığı yedekle başka bir firmadan şu anda VDS hizmeti kullandığını biliyorum.

Kişinin IP ve log kayıtları ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak Firma karalamak ve Haksız yere firma hizmetini kusurlu göstermek suçlarından ceza alması için peşine düşeceğim. Bendeki kimlik bilgileri kendisine ait ise 18 yaşın altında birisi ama ben yine de uğraşacağım bu kişi ile ilgili tüm forumda satış yapan arkadaşların dikkatli olmasını öneririm.

Tüm R10 Kamooyuna sunulur.

Saygılarımla