Biz gerçekten çok gördük ben işi biliyorum ben 2000 den aşağı ücretle çalışmam diyerek gelipde hosting açarken dns hatası alıpda bu sorunu dnslerle alakalı sorun domain firmasında diyerek müşteriyi yanlış gören kişileri bu nedenle ben yanımdaki adamın iş hacmine görede ilerleyen dönemlerde maaşına zam yapmasınıda bilirim.
Başvuru sayısı şuan için 11 tane daha öncede yazdığım gibi mülakat için bu hafta görüşmeler başlayacaktır.
gerçekden uzman arıyorsanız ve sürekli çalışıp kazandırmak kazanmak istiyorsanız bunu asgari ücretle değil günde 12- 13 ticketle ilgilenecek biri olarak düşünüyorsanız zaten destek elemanı almayın.
destek elemanı diye tabir ettiğiniz şeyi ben tam olarak anlamadım ama benim gözümdeki destek elemanını anlatayım size
destek elemanı : işini severek yapan uzman ve yenilikçi aynı zamanda günde 12-13 ticketle uğraşmayan ve sürekli araştırma yapıp şirketi üst seviyelere taşıyan bireylerdir yani kısaca tabir edeyim bu işi yaparken akşamı veya ay sonunu düşünürse işini düzgün yapamaz 800 tl ye çalışan ve ailesi olan birisi geçimini sağlayamaz koşullar bunu gösterir.
fakat 1000 tl 1500 tl civarı maaş alsa geleceğe dair planları ile daha rahat yaşam sürecek koşullara sahip olur hem sen hemde şirketin kazanır "azim hırs ve yetenek"
kendi görüşüm için kusura bakmayın inşallah 800 tlye çalışacak 13 tickete cevap verecek bir eleman işinizi görür bunun için 20 yaş üzerine ihtiyacınız yok malesef artık 13 yaşındaki biri bile yapıyor
saygılar