Selamunaleyküm arkadaşlar kafama takılan bir soru var bilgisi olan yorumlarsa sevinirim.Ben şuan ttnetin 8 mb lik paketini kullanmaktayım evime yakın kutuda fiber hattı var ancak evim ile kutu arasında fiber kablo yok şimdi ben ttneti aradım ve durumu izah ettim normalde fiber bağlantı için eve kadar fiber kablo gelmesi gerekiyormuş ancak hiper net dedikleri bir sistem daha var buda kutuda fiber kablo varsa ve eve gelen kablo normal fiber olmayan kablo ise bu sistem sayesinde yüksek hızda bağlantı yani fiber hızında bağlantı sağlanabiliyor diye okudum nette.Müşteri hizmetleri bana bunun mümkün olmadığını sizin hattınız ancak 8 mb lik pakete uygun olduğunu söyledi.Bu doğrumudur yani fiber hızında mesela 20 mb lik bir bağlantı için illaki fiber kablosunun eve kadar gelmesi şartmı eğer şart ise bu hipernet dalgası ne işe yarıyor aklım karıştı bir tülü işin içinden çıkamadım.Konu ile ilgili düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.Unutmadan yazayım 8 mblik paket diyorlar ama indirme hızım 5mb lik ...