Merhabalar arkadaslar internette güzel işime yarayacak bir script buldum biraz kendime göre düzelttim türkçe sorununu hallettim filan yanlız sitede bir yazı içerisinde 4 5 farklı başlık bold yazı belirleyemiyorum nedendir çözemedim.
Yardım edecek bir arkadaş varmı acaba?
@keremel;
<strong>bold yazı?</strong>
bu şekilde yazdığınızda kalın olmuyor mu?
CSS reset ile sıfırlamış olabilirsin.
Evet Yazılıyor yalnız bu başlığı 4, 5 ayrı başlık yaptığım zaman bold olmaktan çıkıyor :/ 1 başlık bold yapabiliyorum ikincisine izin vermiyor.
peki nasıl düzelteceğim? 2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum
css reset kodları arasında yazan varsa kaldırın düzelir.
font: inherit; reset.css ten kaldırdım yalnız sorunum hala devam etmekte :/
font-weight:bold!important
bunu denediniz mi?
Elimden Gelen Her Yolu denedim Yalnız başaramadım. Müsait olan bir arkadaş skypee adresimi eklerse bir masa üstü bağlantısı yapıp scripte bir göz atabilirmi? skype adresim: battalgazi87
kurdugunuz scriptın yönetım panelınde yazı eklediğiniz editör hangisi. yanı nasıl bir editör kullanılmış?
dostum skype kullanmıyorum ama hangout tan ulaşabilirsin şuanda yardımcı olabilirim vaktim var
emrebulutlar@gmail.com
CKEditor 4.1.1 Kullanılmış
Bunun php ile ne alakası var.
Belki de büyük ihtimal post ettiğiniz sayfada strip_tags() fonksiyonu kullanılmıştır.
O yüzden de bold kullanamazsınız.
arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim sorunum çözüldü başık olarak belirlediğim bazı yazıları büyük yazarak halletim sayılır şimdilik hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum...