keremel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaslar internette güzel işime yarayacak bir script buldum biraz kendime göre düzelttim türkçe sorununu hallettim filan yanlız sitede bir yazı içerisinde 4 5 farklı başlık bold yazı belirleyemiyorum nedendir çözemedim.
Yardım edecek bir arkadaş varmı acaba?
saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@keremel;
<strong>bold yazı?</strong>
bu şekilde yazdığınızda kalın olmuyor mu?
soulmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CSS reset ile sıfırlamış olabilirsin.
Evet Yazılıyor yalnız bu başlığı 4, 5 ayrı başlık yaptığım zaman bold olmaktan çıkıyor :/ 1 başlık bold yapabiliyorum ikincisine izin vermiyor.

peki nasıl düzelteceğim? 2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum
abdullahercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
css reset kodları arasında yazan varsa kaldırın düzelir.
font: inherit; reset.css ten kaldırdım yalnız sorunum hala devam etmekte :/
EmreBulutlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
font-weight:bold!important

bunu denediniz mi?
Elimden Gelen Her Yolu denedim Yalnız başaramadım. Müsait olan bir arkadaş skypee adresimi eklerse bir masa üstü bağlantısı yapıp scripte bir göz atabilirmi? skype adresim: battalgazi87
Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kurdugunuz scriptın yönetım panelınde yazı eklediğiniz editör hangisi. yanı nasıl bir editör kullanılmış?
EmreBulutlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum skype kullanmıyorum ama hangout tan ulaşabilirsin şuanda yardımcı olabilirim vaktim var emrebulutlar@gmail.com
CKEditor 4.1.1 Kullanılmış
samsunikinciel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun php ile ne alakası var.
Belki de büyük ihtimal post ettiğiniz sayfada strip_tags() fonksiyonu kullanılmıştır.
O yüzden de bold kullanamazsınız.

arkadaşlar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim sorunum çözüldü başık olarak belirlediğim bazı yazıları büyük yazarak halletim sayılır şimdilik hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum...