Ben bu konuyu baştan sona kadar okudum ve çokta iyi bir şekilde anladım. Yaşım 30 en azından anlayışsız birisi değilim ve, benim yazmış oldugum yazının içerisinde ne size nede x başka birisine laf söylenilmemiş eğer dikkatli okudu iseniz, amacım sadece kalkıp'da konu içerisinde kimsenin kimseye laf söylememesi ve birbirlerini anlamaları amacı ile söylemiş oldugum bir şey.
Kaldıki ben sizin yazmış oldugunuz yazıyı çok iyi anladım anlamasına lakin, ne sizi nede arkadaşı tanımıyorum.

Herkes kendine göre haklı, bir üst mesajımda yazmış oldugum gibi kimisi bir şeyi düşünür, kimisi başka bir şeyi düşünür işte öyle bir şey.
Mesajınız çok anlamlı, düşünceniz ise aynı şekilde teşekkür ederim.
Öncelikle eyvallah kardeşim

Sadece Türk Milletine artık bu konuda çok sinirliyim. 24 yaşımdayım ve 10 yıldır bu sektörün içindeyim. Yaklaşık 6 yıldır ise R10 üzerinde kayıtlı olarak işlemler yapıyorum.
Sürekli bir iş ortaya çıkıyor başlarda ederinin üstünde. Daha sonra ederine iniyor. O haliyle her şey güzelken çocuk çoluk işin içerisine bir karışıyor her şey perişan oluyor. 400-500 lira aşşağısına elini kıpırdatmayacağın işlemler 100liralara yapılıyor. Türk Milletimiz Çalışanları piyasayı kendisi belirlemesi ve kendisine yararlı piyasayı seçmesi gerekirken. Kendisine zararlı piyasayı seçerek en uygun fiyatlara çalışıyorlar. Yıllardırda bu ülkenin kaybetme sebebi budur.
Wordpress Tema Kodlama bölümünde bir çok insana tema kodlamışlığım vardır. O bölümde kendime hep bir kota koydum ve o kotadan 1 gram aşağı inmedim. Baktım piyasa berbat bir hal aldı aç kaldım genede yapmadım! Aç kalayım yinede ederinin altına yapmam. Çünkü ben kalitemle ve emeğimle yaparım bu işi. Önüne gelen çocuk çoluğun sallamasıyla yaptığı işlerle, benim yaptığım işler bir tutulamaz!
Kızgınlığım Türk insanlarına anlaycağınız. İş verenler 100de verse 200de verse kaybetmez. Zaten kazanamayacak olsa, o parayı vermez. O yüzden iş yapacakların piyasayı belirlemesi gerekir. Evet belirliyoruz ama kendimize zararlı olacak piyasayı belirliyoruz.
Son olarak bir örnek vereceğim. Makale bölümünde piyasayı düşüren çocuklar yüzünden modlar oraya kota koydu

Şaka gibi dimi? Tabi en son koymuşlardı uzun süredir girmedim.
100kelime=1TL
diye modlar oraya kota koydu. Çünkü bizim zeki işçilerimiz daha aşağısına düştüğü için şikayetler ortaya çıktı ve modlar minimum ücreti böyle belirledi. Bu durum işte insanı çileden çıkartıyor. O yüzden kendimi seferber ettim. Bu sektörü bu şekilde küçültmeye çalışan her türlü konuya engel olmaya çalışacağım. Kimse üstüne alınmasın bu arada.
İyi forumlar..