UmutMertSEVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Radyo hosting arayışı içerisindeyim online sayısı 200 kişi olan bir oyun sunucusunda radyo kodunu uyarlayarak herkese oyun içinde radyo dinleteceğim bozuk radyo scripti ilede site kurmayı planlıyorum şuan powerturk vs. gibi radyoların kodunu yapıştırdık onları dinletiyoruz ancak oyuncularımız radyo reklama girdiğinde çok sinir olduğunu belirtiyor radyo oyuna girer girmez otomatik çalmaya başlıyor kapatma fonksiyonumuz yok kimse radyodan şikayetci değil 1 kişi dahi ben dinlemek istemiyorum demedi ancak dinleyenlerse reklam koyduğunda çok sinir oluyorlar düşündük taşındık ve kendi radyomuzu kurmaya karar verdik ancak şunu çok merak ediyoruz istiyoruz ki radyoya bizde bağlanabilelim müzik harici konuşabilelim arkada müzik ufak ufak çalsın biz konuşalım sohbet ortamı olsun daha çok sohbet üzerine olacak radyomuz hani oyun içindeki arkadaşlarımıza güzel vakitler geçirmesini dileyebilelim oyun içi duyuruları oradan yapabilelim bunun için radyoya bağlanabileceğimiz bi alan varmı? varsa nasıl birşey örnek demosu olan kişilerden teklif bekliyorum konu altına screen alıp paylaşadabilir bunu nasıl yapıldığını görmek istiyorum birçok arkadaş sadece kendi kendine çalan müzikleri değiştirebildiğimiz bi radyo teslim edecekmiş bunun bize gereği yok bu şekilde istediğim gibi bir radyo hosting varsa tekliflerinizi bekliyorum

Radyodan aynı anda sadece bir kişi yayın yapabilir veya skyp ağını mikrofona bağlayarak bilgisayardan gönderebilirsiniz
ama skyp konusunda destek sunmuyoruz

radyo ile nasıl yayın yaparsınız hepsini http://www.muzafferbilisim.com/knowledgebase.php linkten inceleyebilirsiniz

detaylı bilgi almak isterseniz 030 230 19 09 arayabilirsiniz