dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spinlediğimiz kelimeleri hangi wordpress eklentisi ile çevirebiliyoruz hocam? 1-2 tane indirdim ancak çok iç açıcı olmadı. Türkçe siteleri destekleyen bir eklenti varmı.
Ben auto spinner kullanıyorum hocam. Forumda biri satıyordu banlandı kendisi piyasada kırığı olan eklentiyi sattığı için. Satın almadan önce kırığını kurup denersin memnun kalırsan satın alırsın. Yalnız bulacağın eklentinin içerisinde kelime olmayacaktır.

Manuel imleme yapmak için de wp dynamite kullanıyorum. Buna kelime eklenmiyor yalnız. Normalde imleme eklentisi ama manuel spin yapılabiliyor.

Örnek olarak şöyle bir metin göstereyim;

Düz Makale: Günümüzde yaklaşık olarak 50.0000 kişi bu sözleri söylemektedir.

Spinlenmiş hali (Manuel Spin): {{Günümüzde|Çağımızda|Son Zamanlarda|Bu günlerde}} {{yaklaşık olarak|ortalama|hemen hemen}} {{50.000|50 bin|elli bin}} {{kişi|insan}} bu {{sözleri söylemektedir|demeçleri vermektedir|konuşmaları yapmaktadır}}

Mesela yazılmış olan bu metni ortalama olarak 10 paravana rahatlıkla gönderebilirsiniz. Yalnız manuel olanda bir spin makale hazırlamak yarım saat sürüyor. Yarım saat sonrasında hazırlanmış olan makale ise ortalama 10 bloğa gönderilebiliyor. Paravan siteler için en etkili yöntemin bu olduğunu düşünüyorum.