Ben sana hakaret etmedim ki. nereden çıkardın hakaret ettiğimi.?
rekabet başka bir şey rekabeti kabullenemeyip şikayet etmek çok daha farklı bir şey ben son cümleyi tıp biliminde değerlendirdim. Sen bunu kabulde edebilirsin red'de edebilirsin. Bunda bir hakaret yokki.
Ben sana hakaret etmedim ki. nereden çıkardın hakaret ettiğimi.?
rekabet başka bir şey rekabeti kabullenemeyip şikayet etmek çok daha farklı bir şey ben son cümleyi tıp biliminde değerlendirdim. Sen bunu kabulde edebilirsin red'de edebilirsin. Bunda bir hakaret yokki.
1. Hastalıklı zihniyet kelimesi benim için hakarettir senin değerlendirmeni veya hakaret algını bilemem.
2. Google reklamları ile nasıl bir rekabete girebiliriz? Rekabete giremediğimiz için rakip olarak istemeyiz.. Ya adwords ne demek bilmiyorsun ya da okumadan yazıyorsun. Sorduğum soruya cevabın varsa katkıda bulun yoksa gereksiz yere bu konuyu meşgul etme.
3. Cevap veren diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Benim tecrübem şu oldu. Burada bazı arkadaşların söylediği gibi siteyi google arama sonuçlarındaki ekran görüntüsüyle şikayet ettik, 2-3 saat sonra tekrar reklamı çıkmamak üzere reklam kalktı. Bunda şikayetimizin ne kadar etkisi olduğunu bilmiyorum ama sonuç bu.