F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
444 21 07 buyrun siz konuşun kendileriyle. esc. bayan kelimesine reklam vermek istediğinizi söyleyin onlar da size yasaklı kelime olduğunu söylesinler.
Dikkat ederseniz sizin söylediğiniz yalandır demiyorum Elbette dediğiniz gibidir. Ben sadece bu iş google'nin işine yaradığı için ezbere öyle deyip geçiyorlar işte.
Zeki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem koskoca Google diyorsun hemde bir günlük reklam işine geliyor diyorsun. kendinle çelişiyorsun hocam. evet dedigin gibi milyar dolarlar kaldıran bir firma günde kaldırıcagı 50 60 bin tl için kendini küçültmez. hemen altta nasıl bir uygulama ile reklamların cıktıgını yazdım. okursan anlarsın.
Doğru diyor olabilirsiniz. Emin olun ***** alanda 1 günde dönen para 50binTL gibi komik rakamlar değildir. Dünya üzerinde o kadar çok ***** site bulunmaktadır ki çok ciddi rakamler kaldırıyorlardır.

Her şeyi geç Google için kelime filtrelemek ne kadar zor olabilir?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:50:57 -->-> Daha önceki mesaj 17:48:16 --

Not: R10'da dahi kelime filtreleme var gördüğünüz gibi. O alanın ismini net yazınca kendisi *** atıyor Google o kelimeden reklam veremezsiniz diyemeyecek mi?

Ben misal alanında yasaklı bir kelimeye reklam vermeye çalıştığımda veremiyorum. İçerik ise devlet daireleri ile ilgili içerikler. Onu eklediğimde bu kelimede reklam veremezsiniz diyorda, S*x kelimesinde mi demeyecek güldürmeyin beni Bizzat yasaklı kelime olduğunda reklam veremezsiniz diyor adwords. Ayda bir kaç bin TL reklam veren ve uzun yıllardır Adwords ile ilgilenen birisiyim.

Emin olun işine gelmediği için böyle konuşuyorlar..