Selam arkadaşlar. Güzel bir başlığımızı attık, pazartesi pazartesi hiç işin yok mu be adam demeden önce siz ben hemen WP uzmanı arkadaşları şöyle etrafıma toplayayım.

Şimdi arkadaşlar hiç laga luga yapmadan hemen işimize geçeceğiz. Anlatayım.

- Öncelikle köle olarak çalışmayacaksınız, projemize tema katacak kadar önemli bir işe bulaşacaksınız işe girdiğinizde.
- İşler büyük işler değil, Wordpress'ten yazılım olarak anlayan herkes işten sıyrılır diye düşünüyorum.

Neler yapacağız?

- Size bir site vereceğim, o sitenin en azından renk tonlamasını vs. alıp sitemizdeki temaya güzelce uyarlayacaksınız. (CSS Bilginizin olması)
- Size belirttiğim fonksiyonları sitemize uyarlayabilecek kabiliyete sahip olmalısınız. Örneğin Wordpress kategorileri resimli olarak başka bir "Kategoriler" sayfasında yayınlamak. (Kod - fonksiyon bilgisi)
- Belirttiğimiz yerlerdeki düzenlemeleri yapacaksınız ve düzenlemeler istediğimiz gibi olacak kesinlikle.

Yani hiç uzatmadan şöyle söyleyeyim. Tema yapmayacaksınız. Size hazır olarak temayı vereceğiz. CSS, kodlama cart curt derken hayal ettiğimiz özellikte ve güzellikte temayı ortaya çıkaracaksınız. Hepsi bu kadar. İş ama zordur ama kolaydır bilemem.

Fiyat belirlemedim, fiyat isteyenlere cevap bile vermem. Çünkü burada belirtiyorum. Fiyatınızı kendiniz belirleyip öyle gelin lütfen.

PM'den ulaşabilirsiniz. Skype üzerinden de konuşabiliriz.