Merhaba arkadaslar.
Basliktan da anlayacaginiz uzere bir asp coder ariyorum.
Aradigim ozellikleri su sekilde siralayabilirim;
1- Asp konusunda gercekten hem tecrubeli, hem bilgili olmali. Misal ben de asp konusunda bilgiliyimdir ancak aradigim kisinin bilgisi benden ust seviyede olmali ki benim yapamadiklarimi yapabilsin.
2- Ucret konusunda abartmamali. Eger uygun ucretler konusunda anlasabilirsek kendisine yaptiracagim yuzlerce is olacaktir ve muhtemelen yine kendisi ile seneler boyu calisiriz.
3- istanbul'da oturmali, telefonla ulasilabilmeli, soz verdi mi muhakkak tutmali. Bir seyi "tamam ben bunu yapabilrim" demisse verdigi surede yapmali. Guven her sey demektir benim icin.
4- Yapamayacagi konularda kesinlikle "tamam ya hallederiz" minvalinde seyler soylememeli. Bir ust secenekte de belirttigim uzere guven her seydir.
5- 10 senedir uzerinde ugrasilmis hazir bir script uzerinde duzenlemeler yapacak. Sifirdan bir seyler yazmasini beklemiyorum. Kendi olusturdugum kodlar uzerinde iyilestirmeler yapacak sadece.
6- Sql, Css, Html ve turevi bilgileri de olmali.
7- Tum bu sartlari saglayabilecek olan arkadaslar lutfen Asp bilgileri, tecrubeleri, mumkunse referanslari, telefon numaralari, isim soyisimleri ile birlikte bulenterol [et] outlook.com adresine detayli bir mail yollasinlar. Ben kendileri ile temasa gecicem.
Tesekkur ederim.
Not: Buradan mesaj yollamamanizi rica ederim zira buraya cok nadir bakabiliyorum, iletisimi geciktirmekten baska bir ise yaramaz.