Konu sahibine yazıyorum, kusura bakmayın ama konunun açılması baştan yasak arkadaşım.

MADDE 38

Kişilerin kutsal değerlerine hakaret etmek, kutsal değerler hakkında konu açmak, Toplum gözünde kutsallık kazanmış değerler hakkında yorum yapmak veya tartışmak, kişilerin din ve vicdan özgürlüklerini kendi misyonu çerçevesinde değiştirmeye çalışma (Müslüman olan bir kişiyi dininden döndürmeye çalışmak) kendi düşünce yapısını empoze etmeye çalışan kişiler Sınırsız banlanır. Misyoner faaliyetler sürdürenlerin ise üyelikleri tamamen silinir. Forumumuza kayıt olan tüm kullanıcılar forum kurallarını kabul etmiştir..

Güzel bir şey yapmışsınız kendi adınıza fakat forumda inanmayanlar ya da başka bir şeye inanlar konu açılınca daha fazla tartışma ortamı çıkıyor.

Konunun neresi yanlış derseniz "kendi düşünce yapısını empoze etmeye çalışan" burayı dikkate alabilirsiniz. Hayır ben böyle bir şey yapmıyorum diyorsanız ayetlerin, hadislerin paylaşılmaması gerekliydi. Siz zaten biliyorsunuz ayetleri veya hadisleri, burada tekrardan paylaşmak diğerlerine öğretmen veya empoze etmektir. Bu da forum kurallarına ters düşüyor.

Hala hayır derseniz bu yazımın üzerine Nesin arkadaşımız gibi arkadaşlarda gidip kendi düşüncelerini, bilgilerini paylaşacaktır.

Ha böyle olsa güzel olur mu? Güzel olurdu. Tartışma ortamı doğardı. Burada tartışma yapmayı bilmeyenler var maalesef hala. Ama dinler konusunda ne kadar tartışma olsa da insanlar bildiklerini okuyacaktır.