404 hata almaktan başka bir zararı olacagını sanmıyorum. Editörlerinize Söyleyin Etiket eklemesinler. Yazıların etiketlerini siz kendiniz belirleyip ekleyin. 2 iş yapmamış olursunuz.
Yok zaten artık doğru şekilde giriyor. Eski konular için sormuştu ben. Teşekkür ederim.
WMT google hesabında hatalar alırsınız bence silmeyin kalsın bir zararı olmaz aşırı olmadıgı sürece aşırı olursa spam olur en fazla.
Konulara yaklaşık 8-10 etiket girmiş. Benim bildiğim maksimum 4-5 etiket olması gerektiği. Yani bende eklersem çok daha fazla oluyor. Teşekkürler.
o etiketleri robots.txt de engelleyin.
O etiketleri engellersem, aynı zamanda o kelimeleri engellemiş olacağım. Bunun bana daha çok zararı olmaz mı? Teşekkürler.
Kendi tecrübelerime dayanarak söyliyeyim,
Belli bir orandan fazla 404 hatası almaya başlarsanız ve webmaster panel'ine bununla ilgili uyarı gelirse genelde hitin büyük kısmı gidiyor, 3-4 tane sitede başıma geldi.
Ayrıca bırakın dursun, siz eklemek istediklerinizi ekleyin. Aşırı etiketden dolayı bir sorun yaşarsanız ozaman silersiniz.
Son olarak ne kadar mümkün ama istediğimiz etiketlere noindex, nofollow ekleyin ve webmaster panelden bu linklerin kaldırılmasını isteyebilirsiniz.
Teşekkürler. Şimdi şöyle diyeyim. Siteyi yeni açtım. İçeride yaklaşık 30 konu ekli şu an. Bu editörün eklediği 10-15 konu var. Yani yaklaşış 80-100 etiket silmem gerekiyor. Bu hata veren yani silinen etiketlerin indexlendiği sayfalar 404 hatası alacak. Bununla ilgili bir çözüm olabilir mi ? Teşekkürler..
Ayrıca yorum bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler.. Herkese R10+ verdim