Sporweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni doğru anlayan kardeşlerime teşekkür ederek;
Benim söylediğim 'upgrade' edilecek kız tipi asla masum, geleceğe iyi düşüncelerle bakan, okuyan, çalışan yada ev kızı kızlarımız değil.
Herhalde anlatamıyorum hala şövalye edebiyatı yapan kardeşlerim var.
Büyük şehirlerde iki tip kız var.
1) ARAYANLAR
2) ARANANLAR

Arayanlar yukarda anlattığım gibi hepimizin bacısı, kızkardeşi, kız arkadaşı vs. olan 'KIZ'lar.

Arananlar bazılarının gereksiz anladığı ve şövalye edebiyatı yaptığı 'barlardan' ya da muhtelif bölgelerden ''kaldırılacak'' kızlar.

Bu ikinci gruptan 'hatun kariyerine' birkaç fıstık eklerse, ileride 1. gruptan sadece fiziksel değil, duygusal olarak ta bağlanacağı kızı daha mutlu eder.

Kızlar bu konuda zamanla orantılı bir beklenti içindedir. (50 taneye yakınında hiçbirisinde bir farklılık görmedim.) Erkeklerinin tecrübeli olmasını, (kendilerinden önce tecrübeleri olmuş olmasını) kendilerini özgüvenle idare etmelerini (hem sosyal hem diğer hassas mevzuuda) isterler, ama kendilerinin de milat olmasını isterler. Yani ondan önce azmış olacaksın, ama ondan sonra defteri kapatmış olacaksın.

Neden 'iyi kızlar kötü çocuklara aşık olur, iyi çocuklara arkadaş olur' diye bir atasözü vardır?

Dürüst olalım. Benim söylediklerim hayatın ve cinsiyetlerin gerçekleridir.
İstisnalar da kaideyi bozmaz, gayet cici bir kız olup, eline kız eli değmemiş erkek arkadaşları tercih eden kızlar da vardır, ama ben samimiyetle söylüyorum İstanbul'da belli bir kesim dışında bunu talep eden kız görmedim ben.
Açıkçası arayanda arananda umrumda değil. Yanlış anlama sana da kızmadım. Benim sindiremediğim nokta şu elde etmek istediğin şey için her yol mübahtır olayı. Böyle bir yöntem nasıl içinize siniyor onu anlamıyorum. Ben sadece insanın şu hayatta belli çizgilerinin olması gerektiğine inanırım. Ne olursa olsun taviz vermeyeceği şeyler olmalı. Açıkçası bu kadar basit bir şey için bu kadar aşağılık bir yol izleyen birisine saygı duyamam. Yoksa dediğiniz gibi arananlar da yok değil. Onlar gibi davrandığımızda bizi onlardan ayıran ne kalıyor ?