musevvid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Davetiye gönderimi dışında ücret ödediniz mi? Davetiye satmak yasak, davetiye karşılığı hesap vermek de bir nevi satmak gibi oluyor.
Nasıl bir soru bu? Davetiyeyi neden hesap karsiligi vereyim? Davetiye ugruna 200kya kadar hesap verebilecek insan bulurum bunu istesem ki ben davetiye satisina karsı birisi olarak sizin mesajinizda belirttiginiz gibi 'satmak' gibi bir is yaparsam eger ve uye direk dolandırıcılıga giderse magduriyetini benim gidermem gerekicek ve zararlı olan ben olacagim ayrıca buradan vbulletin konusunda ismim belirli uyelere duyurulmus neden ismimi bir davetiye icin kirleteyim ki Üyeyi tanıyorum dedigim gibi davetiyeyi onun durustlugune ve benim memnun oldugum ticareti başkasına da yansitacagina Güvendiğin, inandigim icin gönderdim. Yine de siz de haklisiniz bu tur durumlar takas ve satis olabiliyor ama oyle bir sey ile kendimi hic riske atamam Sorgulamaniz icin tesekkurler böyle ticari iletisimler hakkinda sorgulayici olmakla bir cok davetiye satisi yakalanilabilir aslinda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi