Logo tasarımı 50 TL dediğimde ana avrat söven insan gördüm ben
Elindeki adamın değerini bilmeyenler elin indialısına, elin pakistanlısına paralarını bir güzel kaptırıp işinden soğuyunca anlayacaklar ..
Bu cümlem burada kala kalsın yıllar sonra yine diyorum TR deki iş verenler ne zaman tasarımcıyı, coderi köle olarak görmekten vazgeçer o zaman bu platform genişler ve nice insanlar ortaya çıkar ama 1 TL ye logo yaptığını sanan onuda alıp sitesine koyan ve logo aldığını sanan insanlar neleri öldürdüklerinin haberlerine sonradan varacaklar.
Mesela kendi adıma söyleyeyim beni burada yerden yere çaldılar, hakaret ettiler küfür edercesine post kastılar ama bir gün gelecek o insan beni ve benim gibilerini çok arayacak.
- Tradelerimin hepsi zamanında iş yetiştiremedğim işler ve hepsininde ödemelerini anında fazlası ile yaptım. Ama gel gör ki hayatı tradeye bağlayan insanlar var. İnsanların kişikiklerini tradelere bağlayan insan ile aynı ortamda ne kadar ilerleyebiliriz ki ? Hiç.
Şimdi bu kadar uzun uzun neden yazdım biliyormusunuz ?
Bu fotoğraflarda gördüğümüz şeyler hep hayal kalacak.
TR de ne projeler var desteklenmediği için yok olup gidiyor ne tasarımcılar var istediği parayı kazanamayınca mesleği bırakıyor.
Bizim milletimiz warezci abi. Dosyayı satın almak diye bişey yok önce Googleye ware z yazıp aratmayı çok iyi biliyoruz.Geçenlerde bir arkadaşın imzasını gördüm bayıldım. " Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz " yazmış harbiden harika bir cümle yazmış..
Eğer sen iş yapana tekrar geleceksen bu kapıyı hızlıca çarparak kapatma! demiş atalarımız ne güzel söylemiş, neyse içimde birikmişti kustum rahatladım yanlış anlaşılmasın alıntılanmasın rica ediyorum.