Yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bence de google'nin bu katı tavrı bence yanlış. Hayatta herkese ,herşeye ikinci şans tanınmalı bence. internet dünyasına baktığımızda tamamen çalıntı içeriklerle, sırf googledan para almak amaçlı acılan binlerce web sitesi varken sırf hobi amaçlı kurulan,kendi fikirlerini veya etrafının düşüncülerini aktarmayı amaçlayan küçük çaplı web sitelerinin cezalandırılmasını anlamsız bulmaktayım. Google adsense hesabım 2008 yılında kişisel web sitem için başvurmuştum.. Ozamanlar sırf meraktan kendi reklamlarıma tıkladığım oluyordu daha sonra bu eylemden vazgeçtim ve zamanında ayda 50 dolar gibi ücretler almışlığım oldu. O paraları da o zamanlar öğrenci olmama rağmen ve deli gibi paraya ihtiyacım olmasına rağmen yine web sitem için harcamıştım.
Yıllar sonra nitelikli iş yapma amacıyla açtığım web sitemden dolayı ban yemiş olmam koydu bana. Google o zamanlar bu kadar katı değildi.
Aklıma konu ile alakalı 2 atasözü aklıma geldi
"Bir musibet bin nasihatten iyidir diyerek" google 2.şans vermeli bence
Diğer atasözü olan " iyilikten maraz doğar" ile de çevremdeki fazla iyi niyetli arkadaşlar keske yapmasa idi diyorum