matkap78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asıl amacım vps sunucuya vpn kurmak bendeki sunucu da openvz var bu türlü sunucularda vpn tun/tap enabled seçeneği olmuyomuş bazılarında varmış vps yönetim panelinde tun/tap enable seçeneğini göremedim yada nerde olduğunu bilmiyorum vps yi http://www.host1plus.com/vps-hosting/ burdan aldım özellikler altta yazıyor sınırsız trafik olan vps ye vpn kurulabilen varsa iletişime geçebilir
Uzak masaustude kurarsın winrarla dosyada parçalarsın vpn demişsın pptpd kurulu yaptım ben ancak openvpn çözemediğim için web proxy kurdum yani tarayıcan girip kulanıyorsun

Bende denemek için bitane aldım senin aldığın yerden kurulum yapmaya başladım bakalım uzak masaustu gercekten kurulmuyormusmu? kurarsam resim olarak burda paylaşırım

Matkab güzel oldu uzak masa üstü bağlantısı kuruldu

ekran görüntüsü burda

malesef wine kurulamıyor ama seedbox kurup onu o şekilde kolayca halledersin. Şu an siteme saldırı olduğu için sitedeki web proxy kurulumunu yapamıyorum kurulum sitemde olduğu için ordan yapıyorumda eğer açılırsa onuda kurup sana gösteririm.

Şimdide denin aldığın vps aynısına filezilla kurdum

Ekran görüntüsü

__________________________________________________ ___________

Bilgiye Olan Açlığım Hiç Birşeye Benzemiyor Oysa Karnım Acıkınca Yemek Yiyor Doyuyorsun Bilgi Açlığını Doyurması Bu Kadar Kolay Olmuyor