Arkadaşlar bu ttnetin arıza kaydı açtığında güya yönlendirdiği ve henüz tanışma fırsatım olmadığı bu arıza ekibini nereye şikayet edebilirim ? lütfen 440375 demeyin başka ciddi bir merci varmıdır acaba bunların kontrolünü yapan ? telekom müdürliğünemi gitmem gerekli şikayet dilekçem ile ?
benim arızam yaklaşık 2.5 haftadır devam ediyor hiç düzelmedi internetim 0.10 mps

r10'a zor giriyorum arkadaşlar. arıza kaydım ne alemde diye her aradığımda arıza kaydımın kapandığını sorunun çözüldüğünü söylüyorlar, ancak nedense bundan benim hiç haberim olmuyor ve zerre-i misfak kadar düzelme olmuyor, tekrar açtırıyorum arıza kaydı ve bu sonsuz döngüye girdi ben açtırıyorum ertesi gün kapatıyorlar sorun çözüldü olarak !

son iki haftada 12 kez arıza kaydı açtırdım abartmıyorum. acaba diyorum bu arıza ekibimi sorunu çözdük deyip yalan söyleyip kapattırıyorlar ?
nereye şikayet etmeliyim sizce ? çaresiz durumdayım arkadaşlar, superonline'a geçeceğim ancak oda ttnetin hattını kullanıyormuş yani benim sorunlu hattım üzerinden olacağı için oda sorun verecek açıkcası tamamen çaresiz kaldım...
hocam ister ttnet sayfasında
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/des...Ister-Yaz.aspx istersenizde sikayetvar.com'dan şikayetinizi yapabilirsiniz....