- Linux kullanımı üzerinde deneyimli genellikle Centos 5x,6x sürümleri
Linux centos 5 centos 6 kullanmayı bilmeyen kişi zaten
destek elemanı olmasına gerek yoktur.
- Windows 2003,2008 ,2012 Kullanımında Uzman
-Uzman diyorsak sistem mühendisi değil windows 2008 ve 2012 kurmasını bilmesi ve sorunlarına çözüm üretmesi yeterli olacaktır kendim zaten msce msca sertifiklarım mevcut sertifika istemiyorum bilgisi olması yeterli.
- Mysql ve Mssql database kullanımları ve sorunlarında çözüm sağlayabilen
phpmyadminden dosya yüklemede çıkan hatanın neden kaynaklandığını anlaması yeterli (zaten error mesajında belirtir Yüklemeyi bilmeyen kişileri tanıyorum msca sertifikası olupda )
- Cpanel , Directadmin ve Plesk panel üzerinde uzmanlaşmış, WHMCS Hosting otomasyon sistemine hakim
- Herkes anasının karnında öğrenmiyor bilmiyorsa öğretiriz fakat benim reseller müşterim bile destek talep etmezken destek personelim cpanel kullanmasını bilmek zorunda
- MS Office Programlarını kullanabilen
- Uzman olmaya gerek yok sunum hazırlamasını bilsin world de yazı yazabiliyorsa sorunsuz yeterli
- Teknik terimleri bilen (Reseller hosting myssql mssql php asp vs vs)
Zaten bilmezse sorun

- İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden (Metrobüs ile ulaşım sağlayacak)
3 saatde ofise geç gelmesi sorun yataratabilir malum istanbul trafiği
- Sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen
Yeri gelince datacentera gidecek kabilyeti olması yeterli

- Müşteri memnuniyeti en üst düzeyde tutabilecek
-Müşteriye hoşgörülü davranması lazım kalkıp küfür edecekse adam olmaz
- Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek
Biraz uyum şart
- En az lise mezunu
İşi biliyorsa ilkokul mezunuda olabilir
- Tercihen 20 yaş üstü
Cocuk işçi çalıştırmıyoruz
Şimdi sen olsan günde en fazla 30 tane ticket cevaplayacak hafta 2 3 tane müşteriye hoşgeldiniz diyecek bir elemanına ayda 800 tl + ssk + yol yemek verirmisin
Biraz dışarıya bakın sabhdan akşama kadar fabirakalarda köpek gibi çalılşıpda 800 lira alamayanlar var .
Siz inşallah daha fazlasını kendi firmanız olunca verirsiniz.
Sistem uzamanı zaten elemanımız var bize destek personeli gerekmektedir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:54:02 -->-> Daha önceki mesaj 16:41:22 --
Gelen cvleri değerlendiriyoruz bu hafta içerisinde mülakat için görüşmelere başlayacağız.