DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Linux kullanımı üzerinde deneyimli genellikle Centos 5x,6x sürümleri
Linux centos 5 centos 6 kullanmayı bilmeyen kişi zaten destek elemanı olmasına gerek yoktur.
- Windows 2003,2008 ,2012 Kullanımında Uzman
-Uzman diyorsak sistem mühendisi değil windows 2008 ve 2012 kurmasını bilmesi ve sorunlarına çözüm üretmesi yeterli olacaktır kendim zaten msce msca sertifiklarım mevcut sertifika istemiyorum bilgisi olması yeterli.
- Mysql ve Mssql database kullanımları ve sorunlarında çözüm sağlayabilen
phpmyadminden dosya yüklemede çıkan hatanın neden kaynaklandığını anlaması yeterli (zaten error mesajında belirtir Yüklemeyi bilmeyen kişileri tanıyorum msca sertifikası olupda )
- Cpanel , Directadmin ve Plesk panel üzerinde uzmanlaşmış, WHMCS Hosting otomasyon sistemine hakim
- Herkes anasının karnında öğrenmiyor bilmiyorsa öğretiriz fakat benim reseller müşterim bile destek talep etmezken destek personelim cpanel kullanmasını bilmek zorunda
- MS Office Programlarını kullanabilen
- Uzman olmaya gerek yok sunum hazırlamasını bilsin world de yazı yazabiliyorsa sorunsuz yeterli
- Teknik terimleri bilen (Reseller hosting myssql mssql php asp vs vs)
Zaten bilmezse sorun
- İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden (Metrobüs ile ulaşım sağlayacak)
3 saatde ofise geç gelmesi sorun yataratabilir malum istanbul trafiği
- Sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen
Yeri gelince datacentera gidecek kabilyeti olması yeterli
- Müşteri memnuniyeti en üst düzeyde tutabilecek
-Müşteriye hoşgörülü davranması lazım kalkıp küfür edecekse adam olmaz
- Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek
Biraz uyum şart
- En az lise mezunu
İşi biliyorsa ilkokul mezunuda olabilir
- Tercihen 20 yaş üstü
Cocuk işçi çalıştırmıyoruz

Şimdi sen olsan günde en fazla 30 tane ticket cevaplayacak hafta 2 3 tane müşteriye hoşgeldiniz diyecek bir elemanına ayda 800 tl + ssk + yol yemek verirmisin

Biraz dışarıya bakın sabhdan akşama kadar fabirakalarda köpek gibi çalılşıpda 800 lira alamayanlar var .
Siz inşallah daha fazlasını kendi firmanız olunca verirsiniz.

Sistem uzamanı zaten elemanımız var bize destek personeli gerekmektedir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:54:02 -->-> Daha önceki mesaj 16:41:22 --

Gelen cvleri değerlendiriyoruz bu hafta içerisinde mülakat için görüşmelere başlayacağız.
Başvuru yapmış biri olarak yazılan tüm cevaplara katılıyorum.

İnşallah Harun Bey beni ve arkadaşımı mülakat için çağırırlarsa kendileriyle tanışıp çaylarını içmek isteriz