ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzaktan kontrol çok hoş ve alanı geniş bir konu. Güzel projelerim vardı bunla ilgili ama gerekli desteği göremediğim için bıraktım bu işleri Anladım ki türkiye de bu işler yapılmıyor, birileri önüne sürekli engel çıkarıyor, sonra da gidip dışardan satın alıyorlar.. O yüzden artık bu ülkeye bir gram bile katkı sağlamayı düşünmüyorum. İsterlerse vatandaşlıktan atsınlar, hiç umrumda değil. Dövizli askerlik yapmayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim. 1 kuruş bile ödemem.. Kendi ceplerine indirsinler sonra biz de eşek gibi vergimizi verelim çalışalım hizmet edelim falan..

aklı olan varsa çıkın yurtdışına, orada adam gibi sosyal haklarınız olsun, kimse sizi sömürmesin, devlet de buna göz yummasın ve rahat rahat yaşayın çalışın bir derdiniz korkunuz olmasın.. türkiye'de kaldığınız müddetçe hep birileri sizi aşağı çekmeye çalışacaktır. vatanımdan bu denli soğuttular beni, şimdi tepe tepe kullanabilirsiniz

@nurah, lafım sana değildi hocam içimi dökeyim dedim
Olaylarinda farkindayim malesef :S.
Bazi embesiller kanimi emeceğine gider kizilaya beleş veririm gibi bir saçmalikla kendini avutanlardanim. Var gel gerisini sen anla :S