naptın hocam sen çok laf atarlar söyliyim
Valla atsınlar, ben genç bir kardeşimin derdini çözmeye çalıştım.
https://www.r10.net/members/25966-teknohaberci.html <-- Arkadaşımız da haklı. Yalnız burda gözden kaçırdığı çok önemli bir şey var.
Ben kardeşime git kıza 'seninle evlenirim hayatımın aşkısın bundan sonra benimsin' falan diye duyguları ile oyna demedim.
Bu hem vicdansızca hem acımasızca olur. Dikkatli okuyun, ''alan razı veren razı'' ilişkilerden söz ediyorum. Herhalde piyasada bütün kızların melek olduğunu iddia edemez hiçkimse.
Talep görmeyen bir kızla tecrübelenirken, o kıza da iyilik etmiş oluyoruz bu noktada. O da zamanını boş geçireceğine muhtelif yerlerinde kelebekler uçursa fena mı olur?
Herkesin karlı çıktığı ilişkiler bunlar. Realist açıdan da bakarsak, (kardeşimin 22-23'ten genç olduğunu varsayıyorum) hangi 15-22 yaş arası beraberlik ömür boyu süren evlilikle sonuçlanıyor? Zaten birşekilde çok büyük yüzdesi sona ermiyor mu?
Çok büyük bir hedef peşinde koşup, zorlanıp, birkaç ay sonra kız 'Ay senle yapamıcammm bennn' diyerek tekmeyi koyarsa dürüstlük, ama oğlan tecrübe ilişkileri yaşarsa fesatlık öyle mi?
Geçelim bu pozitif ayrımcılıkları..