arkadaş kafa basmıyor ki. adama diyoruz ki bir şeyi iddia ediyorsan kanıtını da koyacaksın. hala beni bozduğunu sanıyor. bir iddia da bulunuyorsan son mesajındaki gibi kanıtı ile yazacaksın. boş konuşma diyoruz algı kapasitesi olmadığı için 2 kelimeyi bile anlayamıyor. ne diyeceğim ben 2 kelimeyi bile anlayamayana?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:44:59 -->-> Daha önceki mesaj 01:37:18 --
bir de eklemek isterim, kanunda 3 yıl hapis cezası yazması o mührü sökenin o cezayı alacağı anlamına gelmiyor. "konuluş amacına aykırı hareket eden kişi" yani mühür söküldüğü halde elektrik kullanımı yoksa bir ceza alınacağını sanmıyorum.
evet mührün başında 7/24 nöbet tutulması gerekiyor o halde. çünkü ağır ceza alırız. herkesin kırabileceği bir mühürden ağır ceza almak çok mantıklı. ceza alındığına dair elinizde emsal karar olacak. kanunlarda yazan her madde uygulansa idi şapka takmayanların ceza alması gerekirdi.
ayrıca ben alta mı indim de üste çıkmaya çalışayım? sen yazdıklarımı okuyup anlamıyorsan ben ne yapayım sana?
hocam harbi ağır malsın. banlayacaklarsa da söyleyeim KONUŞTUKCA BATIYORSUN. şapka kanuni diyorsun o kanun hiç tam metnini okudun mu ?
Türkiye Büyük Millet Meclisi azaları ile idarei umumiye ve hususiye ve mahalliyeye ve bilümum müessesata mensup memurin ve müstahdemin Türk milletinin iktisa etmiş olduğu şapkayı giymek mecburiyetindedir.Türkiye halkının da umumi serpuşu şapka olup buna münafi bir itiyadın devamını hükümet meneder.
Şapka halka zorunlu değil. idari kesme zorumlu. senin sevine bakarsak devlet senin gibisini almayacakağı icin hiç zorumlu kalmayacaksın.
ayrıca Şapka kanunu diyorsun şapka giymedi diye kaç kişi idam edildi peki ? o elektirik sayaclarını almak icin imzaladığın 4 saylık sözleşmeyi eğer okusaydın korumak zorunda olduğunu bilirdin. Ancak sen sadece mamal okursun. bilmediğin halde sallamandan belli hala üste cıkmaya calışıyorsun. VE BANLAYACAK BİLE OLSAM ŞUNU KONUDA COK CİDDİYİM S.K.R GİT BUNDAN SONRA YAZDIKLARINA CEVAP BİLE VERMEYECĞEİM CÜNKÜ ZAMANIMA YAZIK EDİYORSUN