ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş kafa basmıyor ki. adama diyoruz ki bir şeyi iddia ediyorsan kanıtını da koyacaksın. hala beni bozduğunu sanıyor. bir iddia da bulunuyorsan son mesajındaki gibi kanıtı ile yazacaksın. boş konuşma diyoruz algı kapasitesi olmadığı için 2 kelimeyi bile anlayamıyor. ne diyeceğim ben 2 kelimeyi bile anlayamayana?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:44:59 -->-> Daha önceki mesaj 01:37:18 --

bir de eklemek isterim, kanunda 3 yıl hapis cezası yazması o mührü sökenin o cezayı alacağı anlamına gelmiyor. "konuluş amacına aykırı hareket eden kişi" yani mühür söküldüğü halde elektrik kullanımı yoksa bir ceza alınacağını sanmıyorum.

R10 eskiden zeki insanlar . keşke üye alımında iq testi yapılsa. hala sacmalıyor hala üste cıkmaya calışıyor. hocam amacın ne? bir şey biliyorsan Konuş alim sansınlar bilmiyorsan Sus ADAM sansınlar.
ya bir sazanlık yaptın atladın tamam ama haksız olduğunu anlayınca git uzatma. hala boş konuşma diyorsun. yazdıklarının hangisi mantıklı ? hangisi konuda adamın işine yarıyor? ve hala yok söken kişi yok ceza almaz bu iş böyle ister inan ister inanma ama bilmediğin konularda cahillik yapıpta seviyeni belli etme.

"mührü kaldıran veya konuluş amacına aykırı hareket eden kişi, " mührün sahibi kimse korumada onun sorumluluğundadır. yok ben kaldırmadım yok benim haberim yoktu yemez koruyacaksın. koruyamadıysan bildireceksin. bu iş böyle fazla zekalıyım diye görünmene gerekyok battıkca batıyorsun

evet mesajım ağır ancak bildiğini kabul etmek yerine üste cıkmaya calışan birine diyilebilecek en normalı bu.