7 yil besledim ben de. Onun için cok bir sey yapmamama ragmen benden baskasina gitmez, ben hangi odada olursam sesimi duymasiyla yanima gelmesi bir olurdu. Ben ne yiyorsam o da onu yerdi. Mandalina kabuklarini dagitmaya bayilirdi. Dudaklarimizi birlestirir opusurduk resmen. Bit pire ilaci, vitamin filan ayda yilda bir kullanirdim. Yemini de ne bulursam onu verirdim. Bir yasindayken almistim, 8 sene yasadi ama. Gaga tasi sulugu ve yemligi vardi kafesinde sadece. Kafesinin icinde baska hiç bir seyi kabul etmezdi. Yukaridan asilan uzun yemlerden almistim bir keresinde, kose bucak kaciyordu yemden. En sonunda ufalayip yemligine koymustum da öyle vermistim. Isirma delisiydi, kafesin demirlerinin boyasini kaldirmisti isira isira. Abartmiyorum cok ciddiyim. Bir aksam yine kafama omzuma, bilgisayar masasina filan gelmisti, sinirle kovmustum hep yanimdan. Defalarca gelmisti defalarca kovmustum.

Ertesi sabah bir baktim kafesinin icinde ölmüş...

Güzel hayvanlar... sevin hocam çok sevin eğer alirsaniz. Ve benimki gibi deli bir kus olur umarım, süs gibi durmaz yaninizda, oynarsiniz filan...

-telefondan gönderildi-