Bende bişeler yazayım bari belki bazı arkadaşlara önceden uyarı olur. Yıllardır bilgisayar kullanırım özellikle son 4 5 sene aşırı şekilde kullanıyordum taki bundan 5-6 ay öncesine kadar. Bazı rahatsızlıklardan dolayı doktora gittim nörolojiye ve epilepsi olduğumu söyledi başlangıç aşamasında ve malüllük gerektirecek bişe olmadığını hayatını düzenli yaşarsan sıkıntı kalmayacağını söyledi tabi tedavisi 2 seneden fazla olacağınıda söyledi. Hastalığı anladıktan sonra direk bilgisayar kullanıyormusun uzun süre başında zaman geçiriyormusun, tek düzen besleniyormusun ( yani hergün sürekli tükettiğin bir içecek yiyecek varmı dedi ) ki kolayı çok içiyordum, rahatsızlığı tetikleyen şeyler uykusuzluk, tek düzen ve dengesiz beslenme ve bilgisayar başında geçirilen uzun süreler, hareketsiz kalma, stres, sinir vb. bir sürü şey. şu anda ilaç kullanıyorum raporlu olarak ve istediğim gibi uyuyamıyorum 7 saatten az uyuduğum zaman nöbet geçiriyorum çaresizce beklemek zorunda kalıyorum o anda hiç bir şey fayda etmiyor mecburen geçmesini bekliyorsun buda çok kötü bişe. lütfen kalkın bilgisayar başından biraz hareket edin hayatınıza başka şeylerde sokun beslenmenize dikkat edin özellikle uykunuzdan asla ödün vermeyin hiç başıma böyle birşey geleceğini düşünmezdim ama oluyormuş işte Allah'a şükürler olsun daha kötüsünü vermedi derdi veren dermanınıda verecektir illaki.