şimdi sorgulattım ilk sırada gördüğünüz 250tl likleri ödeyemediğim için her ay 42tl ekleyerek devam ediyor ama her ay bana borç yazarken ben şuan hastaneye gitsem tamamını ödemediğim için bakmazlar ama parasını alacakları hanesine yazıyorlar

ilk 3 tane 260tl ne biliyor musunuz sistemi ilk çıkartıklarında haberim olmadığı için gidip çalışmıoyrum diye bildirmediğim süre 3 ay aslında çalışıyorsum ama şirket 3 aylık deneme dönemi koymuştu bu dönem bana 750tl ye patladı sırf haber vermediğim için bilgim olmadığından

Bu 750tl ödeyeyim dedim ozaman ama çalışmıyorum tek seferde ödeyemem dedim aramadığım yer telefon kalmadı olmaz dediler peşin ödeyeceksin ya kardeşim dedim çalışmıyorum nasıl peşin ödeyeyim bölün takside ödeyeyim dedim yok dediler bende inada bindirdim ölürümde ödemem dedim o yüzden taksitlendirme kanunu çıktımı diye soruyorum birkaç ay önce insafa geldiler taksit yapacağız dediler torba yasa ile ama hala bir gelişme yok bilenn varsa yazarsa sevinirim

Ve hala her ay 42tl yazıyorlar gitmediğim hastaneden içeri adın atmadığım halde almadığım ve kullanmadığım halde bana bu parayı yazanları allaha havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum aslında çok daha ağır şeyler söylerdim ama içimden söylüyorum

miktar olmuş 1250tl yine diyorum kardeşim taksit yapın bende ödeyeyim hemde faydalanayım sizde ödemenizi alın tahsil edin tefecimisiniz siz peşin para peşinde koşuyorsunuz diyorum bana diyor ki teller dinleniyor beyfendi , söyle dedim dinleyenlere gelip beni bulsunlar benim onlara bir çift lafım var.

İnat ettim taksitlendirme çıkana kadar ödemeyeceğim peşin haraç vermeyeceğim kullanmadığım hizmete, ama taksit yaparsa mecbur ödeyeceğim (sadece ğeşin ödeme zorunluluğuna takık kaldım) bazı arkadaşlar gibi hiç ödemem diyemiyorum çünkü hanım çocuk bakım vs bu nedenle özel hast. fiyatlarını çok iyi tecrübe ediyorum

Hayırlı günler arkadaşlar saygılar.