Merhaba arkadaslar eger bilgisayarda gecirdigim zaman cok, bunu paraya cevirmek, isterim diye dusunuyorsaniz pm ile daha detayli bilgi verebilirim. Kisaca isi ozetlemek gerekirse size verecegim ses dosyalarini birebir yaziya dokeceksiniz. Anlayamadiginiz.yerler elbette olabilir. O kisma anlayamadim yazip sureyi belirtirseniz bn editlerim sonradan. 1--15 yere kadar analamam hakkiniz vardir rahat olun bn yardimci olurum yemek + yol + ssk vaadedibde elbette bulunamayacagim fakat isi.alan arkadasla surekli calisilacaktir. Ama en onemli nokta isin devamliligi oldugu icin sozunun eri, soylenen tarihte isi teslim edebilecek, yok disardayim soyle oldu boyle oldu seklinde bahanelerle beni oyalamayacak kisiler olmasi cok onemlidir. Istanbulda olsaniz iyi olur ama olmasaniz da olur yani. Yeter ki.isini iyi yapsin arkadas. Bu isi yapabilirim diyenler varsa pm atabilirler.

ARAKADAŞLAR MMİLYARLARCA PM GELMİŞ KONU ALTINDAN VEYA PM İLE YAZAN ARKADAŞLARA ÇOK TŞK EDİYORUM. CEVAP VEREMEDİKLERİM DE KUSURA BAKMASINLAR İNANILMAZ YOĞUNLUK OLDU. BİR ARKADAŞLA ANLAŞTIK. BAZEN EK OLARAK YARDIMA İHTİYACIM OLURSA TEKRAR YARDIMINIZI RİCA EDEBİLİRİM.. BİLGİNİZE..