Ben abiniz yaşındayım..
50ye yakın kız arkadaşım oldu.
Çok kesin bir formül söyleyeceğim. Biraz acımasızca, (aramızda bayanlar varsa bana küfredecekler ama aynısını kadınlar da birşekilde yapıyorlar)
Git, okulundaki kimsenin ilgilenmediği en çirkin kızla konuş.
Zaten alıcısı yok, üzerine atlar, sen hep sussan bile o seni elinden kaçırmamak için konu üzerine konu açar . Hatta hediyelere bile boğar seni.
Bu çirkin kızla 5-6 ay gez toz hatta müsait ise yat kalk.
Tecrübelendikçe bu güvensizliklerden ve acabalardan kurtulursun, sonra kızı uygun bir bahane ile yolla başından.
Bu kez git, daha orta halli bir hatun bul. Biraz rekabet ortamında kendini test et, öbür kızla gezdiğin tozduğun yerlerden artık program yapma tecrüben var, kızı gezdir yedir içir, sen de kızı ye iç.
Birkaç ay da bununla takıl, sonra bandı başa sar, salla başından. ben sana layık değilim muhabbeti çekersin yol verirsin.
Böyle böyle aynı bilgisayar update eder gibi, kızdan kıza level atlayarak devam et.
Hayatının aşkı olacak kadar güzelini bulduğunda zaten tornandan 20 civarı kız geçirmiş olursun aynı bir lisanı kullandıkça farketmeden nasıl öğreniyorsan, bir kadını da mutlu etmeyi kendinden değil o eski kız arkasaşlarından öğrenmiş olursun.
Hayatının kızı olan tipi (hem fizik hem kimya açısından) bulunca da bu kez sen o geçmişte salladıkların gibi sallanmamak için gözünün içine bakarsın artık..