Hosthink adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Bunu buraya yazmanızın amacı ne onu henüz anlayabilmiş değilim. Burada VPN'e saymış sövmüşsünüz, başka bir konuda gidip VPN almışsınız.

VPN Ne için Kullanılamaz?

VPN bir illegal işlem aracı değildir. VPN, birçok mecrada illegal aktivitelerin aracısı olarak görülse de, amacı güvenli bağlantı ve sansürsüz erişimin temeli olmaktır.
diye kocaman bir ibare var orada. İllegal kullanım yapmayan birinin düşüneceği şeyler değil bunlar. Hiçbir yetkili oturup bu nereye girmiş, o sitede ne yapmış demez. Bu kadar geniş vakti yok insanların.

Hangi bilgilerin kayıt altında olduğu zaten konuda da belirtilmiş. İstatistiksel amaçlı olarak bazı datalar saklanmakta. Bu sizin giriş yaptığınız siteler, yaptığınız işlemler değil.

Gelelim $5 verilen kişi için 15.000TL cezaya. Olay 15.000 TL değil, ceza 1 lira dahi olsa, siz illegal işlem yaptıysanız ve devlet bir takım bilgi istiyorsa bilgimiz dahilinde sağlanır. Böyle birşey var mı? Adamlar gitsin milleti dolandırsın, biz de devletten onun bilgilerini saklayalım. Nerede görülmüş bu?

Bu hizmet 1 yıldır test sürecinde. Yasal açıdan sıkıntı çıkmaması, fraud işlemler yapılmaması, ne kullanıcı ne de vatandaş mağdur olmaması için her türlü teste tabi tutulup geliştirildi. Aynı hizmeti gidin yurtdışından alın, yaptığınız illegal işlemde o firmalar nasıl bir politika izleyecek görün.

Şu anda yurtdışından 7 VPN sağlayıcıya -ki bunlar sektörün ilk 10'unda yer alırlar- aktif olarak sunucu satışı ve desteği veriyoruz. Emin olun dünya pazarında prosedür nedir ne değildir fazlasıyla bilgimiz var ve bu bilgi dahilinde hizmet veriyoruz.

Son olarak, kimse evde oturup BBC'nin dijital portalından haber ve podcastleri incelemek için VPN alan birinin peşine düşmez.

Herkesin bilgisine.
Üstadım size pm ile hassasiyetim hakkında pm ile ulaştım umarım anlamışsınızdır