Üniversite çevresinde bir çiğköfte dükkanınız olursa kazançlı bir iş derim.
aklımda 3 yer var birisinde dükkan buldum küçük park / izmir öğrenci diyarı
Artık mantıklı değil hocam, inanın her yer çiğköfteci oldu.
bir zamanların internet kafesi yada tavuk dönercisi gibi her ikisine de girmediğime hala pişmanım
Farklı bir alan bulun. Yemek sektöründe yeni yeni yer edinen birşey. Daha etkili olur
HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
var mı o tarz birşeyler ben pek gözlemleyemedim
ama aklımdaki dükkan fix olacak maraş dondurması ve antep tatlısı bardak mısır vs
İşlek yerleri hep tuttular,bu saatten sonra mantıklı değil bence.20Bin nüfuslu bir ilçedeyim.Adım başı çiğ köfteci.Ama ömürleri uzun değil bir iki seneye çoğu kapatır.İnsan her gün çiğ köfte yemez ki hem de çakmasını
işlek yer çok hocam tek bulunduğun şehir olarak bakarsan sivası cep telefoncuları bastı 2.000 e tutulan dükkanlar şuan 7-8 bin ve niyetim izmir'e taşınmak büyük şehir büyük deniz
Bence bu tamamen önce sana sonra da konumuna bağlı. Bizim burada bir çiğ köfteci var, okula yaklaşık 100m falan ama giden pek kişi yok. Bir çiğ köfteci daha var, o çarşıda ve yaklaşık 300m ama birçok öğrenci öğlen oraya gidiyor. Oranın çiğ köftesi bir başka.
Yani yerin iyiyse ve bu işi iyi yaparsan çok güzel işletirsin. Zaten oraya giden bir grup en az 3-4 kişi gidiyor. Hep dolu oluyor.
esnaflığım fena değildir markayı kafamda oturtamadım birde yanıma alacağım eş dost onu çözersem inşallah gerisi gelir
görüşleriniz için teşekkür ederim
başka fikri olan ve bu işi yapan arkadaşlar yorum yaparsa gerçekten çok memnun olurum