Istanbul Şişli Gülbağ'da.
1+1
Kombili.
0 binada.
Anacaddeye 1. paralel konumu süper. Yokuşsuz. 30 metre.
Profilo Alışveriş merkezi 10 dk. yürüyerek.
Yarı eşyalı (mini buzdolabı çalışma masası ofis koltuğu birkaç ufak eşya, mutfak malzemesi tabak çanak bardak vs.)
Kiralık.
(oda olarak ta kiralanabilir 2 kişiye)
Tek kişiye daire olarak ta kiralanabilir.
Ofis gibi de kullanılabilir, ev gibi de. Yalnız ev ufak, 2 kişiden fazlası barınamaz.
Çocuksuz çiftler, tek çocuklu bekar anne veya babalar, iki ortak webmasterlar , 1 veya 2 öğrenci vs. için ideal.
Kağıthane-Şişli-Taksim tek vasıta. Minibüs 30 metre ilerdeki anacaddeden geçiyor. Mecidiyeköy 1 km (yürüyerek 15 dk) Oradan zaten metrobüs, metro, otobüs, taksi, at arabası, kağnı, traktör, fil herşey var.
Şu anda kiracı var, fakat iş değişikliği nedeni ile taşınması söz konusu Mayıs'ta.
Bölgenin kiraları şöyle:
1 oda stüdyo daireler : 450-500 TL (paylaşımlı oda fiyatları da aynı)
1+1 daireler : 600-900 TL
2+1 daireler : 900-1100 TL
(Bu rakamların üzerinde de olan çok lüks evler de var standart evleri yazdım.)
Oda olarak veya komple daire olarak arayan arkadaş varsa görüşelim.
Ben komple daireye 700 / oda olarak mutfak banyo ortak kullanımlı olarak ise 350 istiyorum. Daire giriş altı (kod -1) fakat 2 odası da Mutfağı da güneşi direk almaktadır. Mutfak oda içinde Amerikan mutfak değildir, bağımsız mutfaktır. Çok kullanışlı bir daire, odaları düzgün yamuk yumuk değil, bina çok şık zaten henüz 2 yıllık. İkinci kiracı girmiş olacaksınız. Semt de gayet iyidir.
Haliç Üniversitsi öğrencileri, Bilgi üNiversitesi öğrencileri için de ideal.
Yalnız oda kiralama durumunda 2 bayan tercihtir. Bir bayan bir erkek olmaz.
Öyle birkaç aylık kira talebim yok, kısmi eşyalı olduğu için bir aylık deposito yeterli, tabii bir de ilk ayın kirasını ödeyip oturacaksınız. 1300 gibi bir rakam söz konusu.
İlgilenenler DM atsınlar görüşelim.