Hocam ödemeni geri iade ettim. Buyur buda dekontu..
Şimdi ben sizin bu yazdıklarınızı okudum da size durumu izah etsem boş konuşmuş olurum ancak şuna değinmeden geçmiyorum;
Hatırladığım kadarıyla 75 tl civarı bir ödemeyi siz bana panel için yaptınız (o ara bir indirim söz konusuydu) daha sonra ben size panelde paypal ile ilgili bir takım çalışma yaptım ancak ya siz bana anlatamadınız yada ben anlayamadım tam olarak istediğiniz pp entegrasyonunu. Bunada 25 TL dedim basit birşey istediniz ben öyle algıladığım için o fiyatı verdim. Tamam artık laf ağızdan çıkmış diye ses etmedim, size hesabınız ile ilgili ayarları yapın dedim daha sonrada foruma giremedim BSCOLOGNEDE hocam ile bi projemiz vardı onunla uğraştım dolayısıyla unuttum bu konudada siz haklısınız.
Anlayacağınız iki derede bi arada kaldığım için bu problem yaşandı. Ama şunu unutmayın ben asla haketmediğim bir parayı siz istesenizde istemesenizde almam, evimede sokmam o paradanda hayır görmem kimse göremez.
Foruma girdiğimden bahsetmişsiniz inanın foruma girecek zamanım dahi olmadı belki tarayıcıdan dolayı online görmüşsünüzdür bilemiyorum konuyu dahi takip edemedim BSCOLOGNEDE söylediğinde haberim oldu.
Herneyse ben özür diliyorum ve isterseniz iadesini yaptığım ücret ile başka bir arkadaşa pp entegresini yaptırıp kullanabilirsiniz lisans geçerlidir.
Saygılar..
Aynen dediğin gibi daha fazla konuşmaya gerek yok.
Lisansıda kaldır çünkü scripti kullanmayacağım panel için alınan domainide vereyim sen kullan.
Özrünü kabul ediyorum.
İyi çalışmalar