Sayın moderator bey sizin için ufak bir sorun olabilir ancak. Hizmetin ödenmesi akabinde bir hafta sonra sırf yer sağlayıcının sorumsuzluğu sonucu hizmetinizin sonlandırılması bence küçük bir olay değil. Bu durum karşısında linedatacenter tamamiyle modlarla olan iyi ilişkilerini kullanarak konuyu sumenaltı ettirmesi bence linedatacenter ödünlendirmek olacaktır. Ayrıca orda gördüğünüz kanıtlar da var ödememinizi yapmak için bizim hakkımızda iyi yazın yoksa ödeme yapmicaz şeklinde bir bakış açısı bu firmanın ne kadar ciddi olduğu sorusunu ortaya koymuyormu. Bence linedatacenter burda baştan sona kadar yapmış olduğu davranış bana şu hissi veriyor. Açıkçası burdan her zaman hosting firmaları haklı durumuna çıkartılmaya çalışılıyor hissi veriliyor. Ben konumda haklı oldumu düşünüyorum. Yine yineliyorum linedatacenter müşterilerine işlem yaptırırken modlarla olan samimiyetini kullanması bu firmanın korunduğu düşüncesini ortaya çıkartıyor.

Firma sosyal ilişkilerini kullanarak bu konuyu kapattırabilir. Hatta benim cezalandırılmamıda sağlayabilir. Ancak bir müşteri olarak ve modlarla her hangi bir samiyetimin olmaması karşısında bu sindirilme düşüncesine karşı olduğumu belirtmek isterim. Evet sayın modbey sinirlendiniz bir yorum yapıyorum ancak olayın sadece samimiyet karşısında yazmış olduğunuz mesajın çok üzerinde olduğunu söylemek isterim. Burdaki maduriyetin derinlemesine analizi yapılmalı ve linedatacenter bu pervasız ve şımarık davranışına karşı durulması gerektini düşünüyorum. Çünkü bu konudan sonra alacağı öz güven ile başka müşterilerede aynısını yapacaktır. Diğer insanlarda madur olacaklardır.

Linedatacenter şahsım adına benden özür dilemesini bekliyorum. Bu konuda firma bana özür dilemedikçe bu konuyu tüm yazılı mecralarda duyurmak için gayret edeceğimden emin olabilir. Ayrıca moderator ile tehdit edildiğimden dolayı r10.net camiasındanda özür dilemesini istiyorum. Bu saygısızlık sadece bana değil tüm foruma yapılmıştır.

Özür dilenmedikçe daha mesaj yazmama kararı aldım.