Siz öncelikle sitenizde hit yükselişinin bir analizini yapın. Eğer siteniz genel bir yükseliş yaşıyorsa alt sayfaları ile birlikte, bunu sadece rakibinizin güncellemeye takılması olarak açıklayamazsınız.
Ama eğer siz tek kelimeden hit alıyorsanız ve önünüzdeki site de güncellemeye takılıp kaybolduysa,tabii ki o geri geldiğinde sizin hitinizin düşmesi söz konusu olabilir.
Backlink çok kapsamlı konudur, 1-2 cümle ile açıklayınca yanlış anlaşılabilir. Google şöyle diyor "İyi içerik oluşturmak karşılığını verir". Bu bir ipucudur aslında. Bir sitenin hiçbir içeriği backlink almıyorsa bu da onun için iyiye işaret değil. Ama tabii ki spam link kasmanızı önermiyorum...
Teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir konudur. Yakında gelecek olan güncelleme herkesi çok daha fazla etkileyebilir. Bu konuyu yakın zamanda tartışmaya açıp neler yapacağımıza karar verebileceğimizi ben de umuyorum.
Öncelikle teşekkür ederim, sizi seo yarışmalarından fln takip ediyorum ve bu konuda gerçekten bilginiz olduğuna inanıyorum.
Hit aldığım kelimelerde 1 ay önce de 2 ay önce de kafadaydım..Zaten anahtar kelime sayılmaz o kadar

Bu dönemde çoğu kişi düşüş yaşadığı için merak etmiştim..
Ana kelimeden hit almadığım için rekabete dahil değilim ben 2-3 makaleden yoğun olarak hit alıyorum..O konularda güncel değil genel bir sağlık sorunu.Bu sebepten etkilenmedim ve rakiplerimden birisi o kelimede kasarsa ancak düşürebilir gakiba..