Sorum şu, bu yavaş yükseliş diğer sitelerin düşmesi ile alakalı ise herkes düzelince ben ve benim gibiler yandım anam mı diyecek ?
Eğer sorumun cevabı evet ise, backlinke abanır tanıtım yazısına abanır her türlü doğal olmayan işlemi uygularım..
3 ayda 1 ay güldürecekse bu algoritma değil sistemin işleyişidir çünkü.
Siz öncelikle sitenizde hit yükselişinin bir analizini yapın. Eğer siteniz genel bir yükseliş yaşıyorsa alt sayfaları ile birlikte, bunu sadece rakibinizin güncellemeye takılması olarak açıklayamazsınız.
Ama eğer siz tek kelimeden hit alıyorsanız ve önünüzdeki site de güncellemeye takılıp kaybolduysa,tabii ki o geri geldiğinde sizin hitinizin düşmesi söz konusu olabilir.
Backlink çok kapsamlı konudur, 1-2 cümle ile açıklayınca yanlış anlaşılabilir. Google şöyle diyor "İyi içerik oluşturmak karşılığını verir". Bu bir ipucudur aslında. Bir
sitenin hiçbir içeriği backlink almıyorsa bu da onun için iyiye işaret değil. Ama tabii ki spam link kasmanızı önermiyorum... Bir
site backlinkleri ile değil içeriği ile ben burdayım demeli. Hummingbird algoritmasının gelmesi ile anahtar kelimeye ve backlinke dayalı optimizasyonun zamanla arka plana atılması bekleniyor.
Yazılarınızı beğenerek okuyor, takip ediyorum. Penguen 2.1 ve nisan-mayıs gibi olması beklenen sırada ki 6. Penguen güncellemesi hakkında da görüşlerinizi, önerilerinizi, izlenimlerinizi ve tecrüblerinizi anlatan bir yazıyı bekliyoruz

4 Ekim günü etkilenip eski sıralamasına gelmek için yeni penguen'i hazırlıklı beklemek isteyen eminim çok kişi vardır.
Teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir konudur. Yakında gelecek olan güncelleme herkesi çok daha fazla etkileyebilir. Bu konuyu yakın zamanda tartışmaya açıp neler yapacağımıza karar verebileceğimizi ben de umuyorum.