Arkadaşlar biraz araştırdım. Yanlış anlaşılsın istemem sadece suistimal olmaması adına şimdilik bir şey deneyeceğim. O yüzden şimdilik izninizle linki atamayacağım.
Düşündüğüm olay şu ki. Bu fake hesap 6 saat önce açıldı. Henüz kimse fake olduğunu bilmiyor. Kuzenimin bir kaç arkadaşı eklemiş kabul etmiş arkadaşlığı. Şimdilik bu fake hesapla kimseyi iletişime bilerek geçirtmedim. Olay şu ki bu fake orjinal kuzenimmiş gibi konuşup onu farklı bir facebook hesaba giriş yapmasını isteyeceğim. Giriş yaptığı takdirde güvenlik ayarlarından orda facebook ip adresi eski oturumlarda görünüyor. İşte bu ip ile kişinin ev adresini tespit etmeye çalışacağım. Aynı facebook ip mantıgı ile kendi ev adresimi bile doğru gösteren bir site buldum. Ki bu fake hesabı açan kişinin yüksek ihtimal kendi evindeki internet ile açtığını tahmin ediyorum veya öyle umut ediyorum.
Fikirlere önerilere her zaman açığım hatta teşekkür ediyorum. Sadece şu planımı uygulama adına suistimal olmama adına linki şimdilik paylaşmayı düşünmüyorum. Teşekkür ettim tekrar
İp'den adres bulma sizin düşündüğünüz gibi kolay birşey değil, yasal süreç gerektiriyor.