İş alımı: kapalı.
Merhabalar, php konusunda; script, düzenleme, geliştirme gibi isteklerinize yardımcı olabilirim. Bol miktarda referans mevcut, dileyene pm ile gönderebilirim. PHP kodlama konusunda 6 yıl kadar bir tecrübem bulunmakta, yaklaşık 2 yıldan fazla zamandır da jquery, ajax gibi diller üzerinde geliştirme yapıyorum.
En sevdiğim işler ufak çaplı projeler bunu da belirteyim. Aklınızda bir fikir vardır, hayata geçirmek istersiniz, uygun fiyatla yardımcı olurum.
İş sonrası destek veriyorum. Geliştirme, özellik ekleme gibi her konuda yardımcı oluyorum. Şu açılmıyor, ya benim şu diğer site şöyle oldu gibi ufak tefek yardımları iş sonunda benden alabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı oluyorum çalıştığım herkese.
Bildiğim Diller:- HTML5, CSS3
- PHP (OOP)
- Ajax
- Javascript
- Jquery
- Autoit (windows, masaüstü uygulama)
Yaptığım İşler:- PHP sıfırdan script kodlama
- PHP script düzenleme
- PHP script yeni özellikler ekleme / geliştirme
- PHP + Jquery(veya ajax) script kodlama
- HTML - javascript statik site tasarımı
- Ufak çaplı javascript işlevleri
- Masaüstü scriptler (.exe standalone otomasyon programları, büyüklü ufaklı yazılımlar)
- Mobil web sitesi kodlama
- ...ve bunların türevleri...
Nasıl Scriptler Kodluyorum:
- Aklınıza gelebilecek ufak çaplı projeleri hayata geçiriyorum.
- Flash oyun sitesi, dizi sitesi, film, haber sitesi ve aklınıza gelebilecek diğerleri.
- Kurumsal firma siteleri.
- Tek sayfa script. (tekli ürün satış, tanıtım gibi...)
- Uygulama panelleri. (müşteri takibi gibi ziyaretçinin görmeyeceği şeyler)
- Başka bir scripte entegre çalışacak harici script.
- Veri çekme, işleme üzerine aklınıza gelebilecek diğer konular.
- Windows üzerindeki işlerinizi kolaylaştıracak otomasyonlar.
- Yine Windows üzerinde çalışan gelişmiş uygulamalar.
- Blogger, wordpress ve benzeri servisleri kullanan harici scriptler. (örn tüm blogger sitelerinizi ekleyip 1 panelden hepsine post gönderebileceğiniz bir şey)
- Sisteminiz php ise her türlü düzenlemeyi / geliştirmeyi yapıyorum.
- Diğer konularda pm ile bilgi alabilirsiniz.
İstediğiniz detaylara dikkat ediyorum. Sef link yapısı, html tarafında div kodlama, şurada şunu istiyorum, burada açıklamalar olsun, css hataları 0 olsun gibi her türlü detay isteği ile gelebilirsiniz. Yeterki sayfa açılış hızı 99 olup ta ben bunu 100 istiyorum gibi takıntılarınız olmasın
Nasıl Scriptler Kodlamıyorum:
- Facebook kodlamıyorum.
- Bana mynet gibi bir şey lazım diyene yardımcı olamıyorum.
- Bunu yapalım bak daha çok iş var diyenle çalışmıyorum

- Aşırı komplex, yüksek bütçeli, tek kişinin kaldıramayacağı işleri yapmıyorum.
- Sürekli geliştirilecek, uzun vadeli projelere dahil olmuyorum.
- Joomla'dan nefret ediyorum dolayısı ile üzerinde çalışmıyorum.
- Opencart üzerinde çalışmıyorum.
Çalışma şekli olarak; işin bütçesine göre ufak bir teminat ödemesi ile başlıyorum. Scripti bitirip teslim edince kalanı şeklinde çalışıyorum. Alacağınız en uygun fiyatı teklif edeceğime emin olabilirsiniz
İş şu tarihte bitecek dersem kesinlikle teslim ederim Allah bir zeval vermezse. Bacağım kırıldı, teyzemi hastaneye kaldırdık, evi su bastı gibi şeyleri benden duymayacağınıza garanti ederim
Herkese hayırlı işler ve bol kazançlar.